İYİ Partili Erol’dan ‘ihbar’ gibi açıklama!..

SİYASET 03.11.2022 - 12:56, Güncelleme: 03.11.2022 - 12:56
 

İYİ Partili Erol’dan ‘ihbar’ gibi açıklama!..

İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iptal edilen delege seçimlerinin yenilenmeyeceğini, masa başında seçimin tamamlayacağı iddiasında bulundu.

haberimizvar.net-  Hafta sonu gerçekleşen İYİ Parti delege seçimleri Kepez ve Aksu’da iptal edilmiş, Korkuteli’nde olaylı geçmişti. Gergin ortamda gerçekleşen delege seçimlerinin ardından gözler iptal edilen seçimlere çevrildi. KEPEZ’İ İŞARET ETTİ Kepez’de iptal edilen delege seçimlerinin tekrarlanmayacağını sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, ‘ihbar’ kabul edilecek açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Erol,  ‘Büyük İYİ Parti ailem’ diye seslendiği partililerle şu bilgileri paylaştı: İŞTE O PAYLAŞIM “Büyük İYİ Parti ailem, Bildiğiniz üzere Kepez ilçemizde iptal edilen ve halen yeni kongre tarihi belirlenmeyen sancılı bir süreçten geçmekteyiz. Yeni bir gelişmeden haberimiz olmuş ve buna inanmak istememekteyiz. Son aldığımız bilgilere göre mevcut yönetim yeni bir seçim tarihi belirlemek yerine, seçim yapıldı süsü verip masa başında 395 delegenin seçildi yazısını YSK’ya teslim etmeyi planlıyormuş. Eğer bu duyumumuz gerçekse ‘Ülkem için hayalini kurduğum demokrasiyi partimden esirgeyemem.’ diyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve büyük İYİ Parti ailemize ihanet girişimi olarak yorumlamaktayız. Bu tutum ve davranış İYİ Parti’nin kuruluş felsefesine net olarak terstir. Bu partinin temelinde demokrasi mücadelesi yatmaktadır, menfaat mücadelesi değildir! Bahsi geçen durum için hukukçu arkadaşlarımızla çalışmaktayız. Başta Siyasi Partiler Kanunu olmak üzere hukuki haklarımızı kullanmaktan geri durmayacağımızı büyük bir ısrarla beyan ederiz. Üyeler burada, meydan burada, sandık nerededir? %100 şeffaf ve demokratik seçim gününü dört gözle beklemekteyiz. Üyeden kaçmayınız! Kamuoyuna saygılarımla.”
İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iptal edilen delege seçimlerinin yenilenmeyeceğini, masa başında seçimin tamamlayacağı iddiasında bulundu.

haberimizvar.net-  Hafta sonu gerçekleşen İYİ Parti delege seçimleri Kepez ve Aksu’da iptal edilmiş, Korkuteli’nde olaylı geçmişti. Gergin ortamda gerçekleşen delege seçimlerinin ardından gözler iptal edilen seçimlere çevrildi.

KEPEZ’İ İŞARET ETTİ

Kepez’de iptal edilen delege seçimlerinin tekrarlanmayacağını sosyal medya hesabından duyuran İYİ Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi, Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, ‘ihbar’ kabul edilecek açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı. Erol,  ‘Büyük İYİ Parti ailem’ diye seslendiği partililerle şu bilgileri paylaştı:

İŞTE O PAYLAŞIM

“Büyük İYİ Parti ailem,

Bildiğiniz üzere Kepez ilçemizde iptal edilen ve halen yeni kongre tarihi belirlenmeyen sancılı bir süreçten geçmekteyiz. Yeni bir gelişmeden haberimiz olmuş ve buna inanmak istememekteyiz.

Son aldığımız bilgilere göre mevcut yönetim yeni bir seçim tarihi belirlemek yerine, seçim yapıldı süsü verip masa başında 395 delegenin seçildi yazısını YSK’ya teslim etmeyi planlıyormuş.

Eğer bu duyumumuz gerçekse ‘Ülkem için hayalini kurduğum demokrasiyi partimden esirgeyemem.’ diyen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve büyük İYİ Parti ailemize ihanet girişimi olarak yorumlamaktayız. Bu tutum ve davranış İYİ Parti’nin kuruluş felsefesine net olarak terstir. Bu partinin temelinde demokrasi mücadelesi yatmaktadır, menfaat mücadelesi değildir!

Bahsi geçen durum için hukukçu arkadaşlarımızla çalışmaktayız. Başta Siyasi Partiler Kanunu olmak üzere hukuki haklarımızı kullanmaktan geri durmayacağımızı büyük bir ısrarla beyan ederiz.

Üyeler burada, meydan burada, sandık nerededir? %100 şeffaf ve demokratik seçim gününü dört gözle beklemekteyiz. Üyeden kaçmayınız!

Kamuoyuna saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.