YSK mağdurları!..

GÜNDEM 04.11.2022 - 12:21, Güncelleme: 04.11.2022 - 12:21
 

YSK mağdurları!..

ATSO seçimlerini YSK kararıyla kaybeden Davut Çetin ile TÜRMOB seçimlerinde yönetime aday olan ancak aldığı oy oranına rağmen YSK kararıyla yönetime giremeyen CHP Antalya İl eski Başkanı Mustafa Erdem’in birlikte paylaştığı fotoğraf Antalya kulislerinin gündem konusu oldu.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinin ardından sandıktan çıkan ancak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla oyları iptal edildiği için başkanlığı bırakmak zorunda kalan Davut Çetin’in yaptığı paylaşım Antalya kulislerinde konuşuluyor. NE ZAMAN YSK MAĞDURU OLDU? Davut Çetin’in, CHP Antalya İl eski Başkanı Mustafa Erdem ile birlikte yemek yerken paylaştığı fotoğrafa “İki YSK mağduru olarak Mustafa Erdem ile bir aradayız” cümlesini eklemesi kafaları karıştırdı. Kent arşivini karıştıranlar ‘Davut Çetin’in YSK mağduru olduğunu biliyoruz da, Mustafa Erdem ne zaman YSK mağduru oldu?’ sorusunu birbirine sormaya başladı. TÜRMOB SEÇİMLERİ 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın (TÜRMOB) yönetimine aday olan Mustafa Erdem 400 oy almasına karşın, başkan adaylarından Masum Türker’in YSK’ya başvurması ve aldığı karar nedeniyle kendisinden daha az oy olanların yönetim listesine girmesi nedeniyle mağdur olduğu öğrenildi. Mali Müşavir Mustafa Erdem, YSK’nın gerekçeli kararını yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen açıklamamasına da tepkili olduğu öğrenildi. ATSO HİKAYESİYLE AYNI ATSO’da Davut Çetin’in başına gelenlerin aynısı yaşayan Mustafa Erdem ‘yemekte iki mağdur’ olarak bir araya gelerek, Antalya’ya mesaj vermesi kent siyasi dengelerinde YSK’nın müdahalelerini gözler önüne serdi.      
ATSO seçimlerini YSK kararıyla kaybeden Davut Çetin ile TÜRMOB seçimlerinde yönetime aday olan ancak aldığı oy oranına rağmen YSK kararıyla yönetime giremeyen CHP Antalya İl eski Başkanı Mustafa Erdem’in birlikte paylaştığı fotoğraf Antalya kulislerinin gündem konusu oldu.

haberimizvar.net- Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinin ardından sandıktan çıkan ancak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla oyları iptal edildiği için başkanlığı bırakmak zorunda kalan Davut Çetin’in yaptığı paylaşım Antalya kulislerinde konuşuluyor.

NE ZAMAN YSK MAĞDURU OLDU?

Davut Çetin’in, CHP Antalya İl eski Başkanı Mustafa Erdem ile birlikte yemek yerken paylaştığı fotoğrafa “İki YSK mağduru olarak Mustafa Erdem ile bir aradayız” cümlesini eklemesi kafaları karıştırdı. Kent arşivini karıştıranlar ‘Davut Çetin’in YSK mağduru olduğunu biliyoruz da, Mustafa Erdem ne zaman YSK mağduru oldu?’ sorusunu birbirine sormaya başladı.

TÜRMOB SEÇİMLERİ

15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın (TÜRMOB) yönetimine aday olan Mustafa Erdem 400 oy almasına karşın, başkan adaylarından Masum Türker’in YSK’ya başvurması ve aldığı karar nedeniyle kendisinden daha az oy olanların yönetim listesine girmesi nedeniyle mağdur olduğu öğrenildi. Mali Müşavir Mustafa Erdem, YSK’nın gerekçeli kararını yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen açıklamamasına da tepkili olduğu öğrenildi.

ATSO HİKAYESİYLE AYNI

ATSO’da Davut Çetin’in başına gelenlerin aynısı yaşayan Mustafa Erdem ‘yemekte iki mağdur’ olarak bir araya gelerek, Antalya’ya mesaj vermesi kent siyasi dengelerinde YSK’nın müdahalelerini gözler önüne serdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.