DTO'da taraflı başkana tepki!

GÜNDEM 04.11.2022 - 13:20, Güncelleme: 04.11.2022 - 13:20
 

DTO'da taraflı başkana tepki!

Deniz Ticaret Odası (DTO) Genel Başkanı Tamer Kıran’ın, DTO Antalya Şubesi seçimlerinde mevcut Başkan Ahmet Çetin’e destek verdiğini açıklaması diğer adayların tepkisine neden oldu.

haberimizvar.net- DTO Antalya Şubesi seçimleri 6 Kasım Pazar günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. Yaklaşık 600 üyenin oy kullanması beklenen seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Çetin, Levent Aslan ve önceki dönem başkanlardan İnanç Kendiroğlu mücadele edecek. Bu arada Başkan Tamer Kıran liderliğindeki DTO merkez yönetimi, İstanbul’dan Antalya’ya gelerek şube üyeleriyle birlikte denizcilik sektörünün sorunlarını masaya yatırdı. BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz'ın haberine göre, DTO merkez yönetim kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın 3 adayın mücadele edeceği şube başkanlığı seçiminde Ahmet Çetin’e destek vermesi başkan adayları ve üyeleri tarafından tepkiyle karşılandı. DTO Antalya Şubesi Başkan adayı Levent Aslan üyelere yaptığı açıklamada, DTO Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın bu tavrını doğru bulmadıklarını belirtti. HER ADAYA EŞİT OLUNMALI Aslan, 'Denizcilik Kamuoyunun Dikkatine' başlıklı açılamasında şu görüşlere yer verdi: "Şubemizin seçim tarihi açıklandıktan sonra Merkez Yönetiminin Tamer Kıran başkanlığındaki bir heyetle sadece mevcut Başkanı destekledikleri şeklinde bölgemizde seçim çalışmalarında bulunmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin sadece bir adaydan yana tercihlerini etkileyecek şekilde konuşma, çalışma yapmalarının yersiz, zamansız, haksız ve adil olmayan bir davranış olduğunu ifade etmek istiyoruz. Bizler Antalya Şube üyeleri olarak kendi aramızda dostluk ve kardeşlik anlayışı içinde üç adaylı bir yarışın içindeyiz. Sonuç her ne olursa olsun bizce önemli olan üyelerimizin hür iradesiyle yapacağı nihai tercihe saygılı olacağız. Merkez yönetiminin üyelerimizin arasına nifak sokmak girişimlerini kınıyor ve biran önce bütün adaylara eşit mesafede olduklarını açıklamalarını bekliyoruz." 
Deniz Ticaret Odası (DTO) Genel Başkanı Tamer Kıran’ın, DTO Antalya Şubesi seçimlerinde mevcut Başkan Ahmet Çetin’e destek verdiğini açıklaması diğer adayların tepkisine neden oldu.

haberimizvar.net- DTO Antalya Şubesi seçimleri 6 Kasım Pazar günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. Yaklaşık 600 üyenin oy kullanması beklenen seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Çetin, Levent Aslan ve önceki dönem başkanlardan İnanç Kendiroğlu mücadele edecek. Bu arada Başkan Tamer Kıran liderliğindeki DTO merkez yönetimi, İstanbul’dan Antalya’ya gelerek şube üyeleriyle birlikte denizcilik sektörünün sorunlarını masaya yatırdı.

BAŞKAN ADAYINI AÇIKLADI

Körfez Gazetesi'nden Engin Korkmaz'ın haberine göre, DTO merkez yönetim kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın 3 adayın mücadele edeceği şube başkanlığı seçiminde Ahmet Çetin’e destek vermesi başkan adayları ve üyeleri tarafından tepkiyle karşılandı. DTO Antalya Şubesi Başkan adayı Levent Aslan üyelere yaptığı açıklamada, DTO Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın bu tavrını doğru bulmadıklarını belirtti.

HER ADAYA EŞİT OLUNMALI

Aslan, 'Denizcilik Kamuoyunun Dikkatine' başlıklı açılamasında şu görüşlere yer verdi: "Şubemizin seçim tarihi açıklandıktan sonra Merkez Yönetiminin Tamer Kıran başkanlığındaki bir heyetle sadece mevcut Başkanı destekledikleri şeklinde bölgemizde seçim çalışmalarında bulunmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz. Aynı zamanda üyelerimizin sadece bir adaydan yana tercihlerini etkileyecek şekilde konuşma, çalışma yapmalarının yersiz, zamansız, haksız ve adil olmayan bir davranış olduğunu ifade etmek istiyoruz. Bizler Antalya Şube üyeleri olarak kendi aramızda dostluk ve kardeşlik anlayışı içinde üç adaylı bir yarışın içindeyiz. Sonuç her ne olursa olsun bizce önemli olan üyelerimizin hür iradesiyle yapacağı nihai tercihe saygılı olacağız. Merkez yönetiminin üyelerimizin arasına nifak sokmak girişimlerini kınıyor ve biran önce bütün adaylara eşit mesafede olduklarını açıklamalarını bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.