‘ATA’ya saygı yürüyüşüne tepki gösterdi, tokat gibi yanıt geldi!

GÜNDEM 10.11.2022 - 23:04, Güncelleme: 10.11.2022 - 23:04
 

‘ATA’ya saygı yürüyüşüne tepki gösterdi, tokat gibi yanıt geldi!

“Ata’ya Saygı” yürüyüşüne tepki gösteren bir vatandaşa, Muratpaşa Belediyesi öyle bir cevap verdi ki, vatandaş attığı tweeti sildi.

haberimizvar.net-  Antalya Muratpaşa Belediyesi, ölümünün 84. yıldönümünde “10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi. Antalyalılar yürüyüşte tek yürek oldu. Bugün saat 18.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan başlayan yürüyüş Tekelioğlu Caddesi üzerinden eski Lara Caddesi Erdal İnönü Kent Parkı’nda tamamlandı. TOKAT GİBİ CEVAP Yürüyüş sırasında trafiğin fotoğrafıyla birlikte Deniz Gee adlı kullanıcı Muratpaşa Belediyesi’ni, Başkan Ümit Uysal’ı etiketleyerek şu paylaşımda bulundu: “18.15’te ofisimden (İsmet Gökşen Cad.) ve şu an saat 19.10. Eds merkez yanındayım. Yaptığınız yürüyüş gerekli mi? Gerekli ise başka yerde yürüyün!” Bu paylaşım üzerine Muratpaşa Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi: “Üzerinde özgürce araba kullandığınız toprakların adını Türkiye Cumhuriyeti olarak tarihe kazıyan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için verdiğimiz bir saatlik rahatsızlıktan dolayı özür dileyemiyoruz. Alternatif güzergâhları kullanabilirsiniz. İyi akşamlar. “ Muratpaşa Belediyesi’nin bu cevabı üzerine Deniz Gee adlı kullanıcı paylaşımını sildi.      
“Ata’ya Saygı” yürüyüşüne tepki gösteren bir vatandaşa, Muratpaşa Belediyesi öyle bir cevap verdi ki, vatandaş attığı tweeti sildi.

haberimizvar.net-   Antalya Muratpaşa Belediyesi, ölümünün 84. yıldönümünde “10 Kasım Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenledi. Antalyalılar yürüyüşte tek yürek oldu. Bugün saat 18.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan başlayan yürüyüş Tekelioğlu Caddesi üzerinden eski Lara Caddesi Erdal İnönü Kent Parkı’nda tamamlandı.

TOKAT GİBİ CEVAP

Yürüyüş sırasında trafiğin fotoğrafıyla birlikte Deniz Gee adlı kullanıcı Muratpaşa Belediyesi’ni, Başkan Ümit Uysal’ı etiketleyerek şu paylaşımda bulundu:

“18.15’te ofisimden (İsmet Gökşen Cad.) ve şu an saat 19.10. Eds merkez yanındayım. Yaptığınız yürüyüş gerekli mi? Gerekli ise başka yerde yürüyün!”

Bu paylaşım üzerine Muratpaşa Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

“Üzerinde özgürce araba kullandığınız toprakların adını Türkiye Cumhuriyeti olarak tarihe kazıyan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için verdiğimiz bir saatlik rahatsızlıktan dolayı özür dileyemiyoruz. Alternatif güzergâhları kullanabilirsiniz. İyi akşamlar. “

Muratpaşa Belediyesi’nin bu cevabı üzerine Deniz Gee adlı kullanıcı paylaşımını sildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.