İYİ Parti Kepez’i ‘Seçim Kurulu Hakimi’ne soracak!

SİYASET 11.11.2022 - 22:14, Güncelleme: 11.11.2022 - 22:14
 

İYİ Parti Kepez’i ‘Seçim Kurulu Hakimi’ne soracak!

İYİ Parti Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, pazartesi sabahı ilçe seçim kurulu hakimine başvuru yapacağını açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti’de Kepez’de kongre süreci tartışmaları bitmiyor. Kepez’de iptal edilen delege seçimlerinin ilçe yönetim kurulunda oy çokluğuyla delege belirlemede tek yetkili kişi olan İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar gazetemize, “Demokratik bir partiyiz. Genel merkezin bize verdiği yetkiyi il başkanlığımızla birlikte hukuki koşulları sağlayarak, parti tüzüğümüzün ön gördüğü şartlarla birlikte yerini getirdik. Kongre sürecimiz devam ediyor. İl kongremizde de delegelerimizle birlikte gereken katılımı göstereceğiz.” diye açıklama yapmıştı. YETKİYİ VEREN KİM AÇIKLAYIN! Yıldırımlar’ın haberimizvar.net’e yaptığı açıklamanın ardından İYİ Parti Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, genel merkezden kimin yetki verdiği açıklamasını istedi ve pazartesi günü Kepez İlçe Seçim Kurulu’na başvuru yapacağını duyurdu. İŞTE O PAYLAŞIM Bülent Erol, Yıldırımlar’ın açıklamasının ardından şu paylaşımı yaptı: “Yalan ve kanunsuzluk üzerine siyaset yapılmaz Korsanlık yapıyorsunuz, yağmacılık yapıyorsunuz, demokratik haklarımıza çöküyorsunuz Hiçbir partinin genel merkezinin böyle bir yetki vermeye yetkisi yok maalesef. Kim vermiş o yetkiyi ve ne kapsamda bir yetki? O yetkiyi yayınlayın da bir görelim. Kanun ve tüzük asla buna izin vermiyor. Seçim Kurulu Hakimi'ne soracağız Pazartesi sabahı. Bakalım o yetki neymiş, neye yarıyormuş? Veren kimmiş? Cesaretiniz varsa açıklarsınız.”  
İYİ Parti Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, pazartesi sabahı ilçe seçim kurulu hakimine başvuru yapacağını açıkladı.

haberimizvar.net- İYİ Parti’de Kepez’de kongre süreci tartışmaları bitmiyor. Kepez’de iptal edilen delege seçimlerinin ilçe yönetim kurulunda oy çokluğuyla delege belirlemede tek yetkili kişi olan İYİ Parti Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar gazetemize, “Demokratik bir partiyiz. Genel merkezin bize verdiği yetkiyi il başkanlığımızla birlikte hukuki koşulları sağlayarak, parti tüzüğümüzün ön gördüğü şartlarla birlikte yerini getirdik. Kongre sürecimiz devam ediyor. İl kongremizde de delegelerimizle birlikte gereken katılımı göstereceğiz.” diye açıklama yapmıştı.

YETKİYİ VEREN KİM AÇIKLAYIN!

Yıldırımlar’ın haberimizvar.net’e yaptığı açıklamanın ardından İYİ Parti Kepez İlçe Başkan adayı Bülent Erol, genel merkezden kimin yetki verdiği açıklamasını istedi ve pazartesi günü Kepez İlçe Seçim Kurulu’na başvuru yapacağını duyurdu.

İŞTE O PAYLAŞIM

Bülent Erol, Yıldırımlar’ın açıklamasının ardından şu paylaşımı yaptı:

“Yalan ve kanunsuzluk üzerine siyaset yapılmaz

Korsanlık yapıyorsunuz, yağmacılık yapıyorsunuz, demokratik haklarımıza çöküyorsunuz

Hiçbir partinin genel merkezinin böyle bir yetki vermeye yetkisi yok maalesef.

Kim vermiş o yetkiyi ve ne kapsamda bir yetki?

O yetkiyi yayınlayın da bir görelim.

Kanun ve tüzük asla buna izin vermiyor.

Seçim Kurulu Hakimi'ne soracağız Pazartesi sabahı.

Bakalım o yetki neymiş, neye yarıyormuş? Veren kimmiş?

Cesaretiniz varsa açıklarsınız.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.