"Kepez için biz varız"

SİYASET 14.11.2022 - 13:49, Güncelleme: 14.11.2022 - 13:49
 

"Kepez için biz varız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, yönetimiyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

haberimizvar.net- Böcek'e çalışmalar hakkında bilgi veren Kurnaz, "Başkanımıza projelerimiz hakkında bilgi verdik. Çalışmaları anlattık. Bizi çok dikkatli dinledi ve başarılar diledi. Hep birlikte Kepez'i çok daha iyi noktalara getireceğiz" diye konuştu. KEPEZ HAK ETTİĞİNİ ALACAK Kepez'de yaşanan sorunları bildiklerini ifade eden CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, "Sorunları biliyoruz. Çözümlerimiz de hazır. Kepez'de biz varız. Antalya'nın en büyük ilçelerinden Kepez'i hak ettiği noktaya CHP iktidarında getireceğiz" diye konuştu. Kurnaz'ı dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Kepez Örgütü'ne çalışmalarında başarılar diledi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, yönetimiyle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

haberimizvar.net- Böcek'e çalışmalar hakkında bilgi veren Kurnaz, "Başkanımıza projelerimiz hakkında bilgi verdik. Çalışmaları anlattık. Bizi çok dikkatli dinledi ve başarılar diledi. Hep birlikte Kepez'i çok daha iyi noktalara getireceğiz" diye konuştu.

KEPEZ HAK ETTİĞİNİ ALACAK

Kepez'de yaşanan sorunları bildiklerini ifade eden CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, "Sorunları biliyoruz. Çözümlerimiz de hazır. Kepez'de biz varız. Antalya'nın en büyük ilçelerinden Kepez'i hak ettiği noktaya CHP iktidarında getireceğiz" diye konuştu. Kurnaz'ı dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Kepez Örgütü'ne çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.