“Korkunun ecele faydası yok”

SİYASET 19.11.2022 - 11:31, Güncelleme: 19.11.2022 - 11:31
 

“Korkunun ecele faydası yok”

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP ve MHP’nin her geçen gün kan kaybederek halkın gözünden düştüğünü belirterek, “Korkunun ecele faydası yok. AKP ve küçük ortağı MHP, ciddi anlamda halkın desteğini kaybetmiş durumda. Düştükleri bu aciz durumdan kurtulmak için de İYİ Parti’yi Altılı Masa'dan koparmaya çalışıyorlar. Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in üzerine basarak söylediği gibi, milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’nin Altılı Masa'dan ayrılmasına yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Başaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İYİ Parti’nin Altılı Masa ile aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" şeklindeki açıklamasını çaresizlik olarak değerlendirdi. TAVRIMIZ ÇOK NET AKP ve MHP’nin her geçen gün kan kaybederek halkın gözünden düştüğünü iddia eden Mehmet Başaran, “Korkunun ecele faydası yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çok iyi bildiği gibi artık AKP ve küçük ortağı MHP, ciddi anlamda halkın desteğini kaybetmiş durumda. Düştükleri bu aciz durumdan kurtulmak için de İYİ Parti’yi Altılı Masa'dan kopartarak saflarına çekmeye çalışıyorlar. Ancak bizim bu konudaki tavrımız çok net. Zaten Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’de yaptığı açıklamada, ‘Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa bugün de onu aynı kararlılıkla savunan bir partiyiz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız’ diyerek gereken cevabı verdi” diye konuştu. "YERLİLİK VE MİLLİLİK" DERSİ İYİ Parti İl Başkanı Başaran, "yerlilik ve millilik" dersi vermeye çalışanlara ise yine İYİ Parti lideri Meral Akşener’in cümleleriyle yanıt verdi: "Biz bugüne kadar Sayın Erdoğan’ın yaptığı zikzaklara alıştık. Yani; HDP ile masaya oturan kendileri, açılımları yapanlar kendileri, teröriste terörist diyemeyenlerle aynı yerde bulunanlar kendileri… Ama iş zora düşüldüğü zaman yerli ve milli ilan edilen biziz. Biz Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının yerlilik ve millilik üzerinden yaptığı tanıma ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz 2017’de yapılan ve bugünkü bu ucube sistemi getiren o referandumda çok net, çok açık tavır koyan insanların kurduğu bir siyasi partiyiz.”
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP ve MHP’nin her geçen gün kan kaybederek halkın gözünden düştüğünü belirterek, “Korkunun ecele faydası yok. AKP ve küçük ortağı MHP, ciddi anlamda halkın desteğini kaybetmiş durumda. Düştükleri bu aciz durumdan kurtulmak için de İYİ Parti’yi Altılı Masa'dan koparmaya çalışıyorlar. Ancak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in üzerine basarak söylediği gibi, milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti’nin Altılı Masa'dan ayrılmasına yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. Başaran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “İYİ Parti’nin Altılı Masa ile aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" şeklindeki açıklamasını çaresizlik olarak değerlendirdi.

TAVRIMIZ ÇOK NET

AKP ve MHP’nin her geçen gün kan kaybederek halkın gözünden düştüğünü iddia eden Mehmet Başaran, “Korkunun ecele faydası yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da çok iyi bildiği gibi artık AKP ve küçük ortağı MHP, ciddi anlamda halkın desteğini kaybetmiş durumda. Düştükleri bu aciz durumdan kurtulmak için de İYİ Parti’yi Altılı Masa'dan kopartarak saflarına çekmeye çalışıyorlar. Ancak bizim bu konudaki tavrımız çok net. Zaten Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’de yaptığı açıklamada, ‘Çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa bugün de onu aynı kararlılıkla savunan bir partiyiz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında hiç olmadık, bundan sonra da olmayız’ diyerek gereken cevabı verdi” diye konuştu.

"YERLİLİK VE MİLLİLİK" DERSİ

İYİ Parti İl Başkanı Başaran, "yerlilik ve millilik" dersi vermeye çalışanlara ise yine İYİ Parti lideri Meral Akşener’in cümleleriyle yanıt verdi: "Biz bugüne kadar Sayın Erdoğan’ın yaptığı zikzaklara alıştık. Yani; HDP ile masaya oturan kendileri, açılımları yapanlar kendileri, teröriste terörist diyemeyenlerle aynı yerde bulunanlar kendileri… Ama iş zora düşüldüğü zaman yerli ve milli ilan edilen biziz. Biz Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının yerlilik ve millilik üzerinden yaptığı tanıma ihtiyaç duyan bir parti değiliz. Biz 2017’de yapılan ve bugünkü bu ucube sistemi getiren o referandumda çok net, çok açık tavır koyan insanların kurduğu bir siyasi partiyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.