DP Genel Başkanı Uysal ATSO'da

GÜNDEM 19.11.2022 - 14:40, Güncelleme: 19.11.2022 - 14:40
 

DP Genel Başkanı Uysal ATSO'da

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ATSO Başkanı Ali Bahar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net- Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar'a tebrik ziyaretinde bulundu. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, İl Başkan Yardımcısı Ali Topal ve partililerle birlikte ATSO'ya gelen Uysal'ı, ATSO Başkanı Ali Bahar, Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Bahar, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve heyetine, Antalya ekonomisi ve yeni dönem çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan, ziyaret dolayısıyla Genel Başkan Uysal’a teşekkür etti. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ATSO Başkanı Bahar ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Ticaret erbabı ve sanayicilerin bir şehrin aynı zamanda kanaat önderleri olduğunu belirten Uysal, “Antalya geleneği olan yerleşik sanayisi ve dinamikleri olan bir şehir. Sizler sadece kendi iştigal alanınızda değil, şehrin her meselesinin zemini ve tarafısınız. O açıdan ticaret odaları çok önemli. Şahsınızda ATSO Yönetim Kurulu’na bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, ATSO Başkanı Ali Bahar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

haberimizvar.net- Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar'a tebrik ziyaretinde bulundu. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, İl Başkan Yardımcısı Ali Topal ve partililerle birlikte ATSO'ya gelen Uysal'ı, ATSO Başkanı Ali Bahar, Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Bahar, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve heyetine, Antalya ekonomisi ve yeni dönem çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Başkan, ziyaret dolayısıyla Genel Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ATSO Başkanı Bahar ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Ticaret erbabı ve sanayicilerin bir şehrin aynı zamanda kanaat önderleri olduğunu belirten Uysal, “ Antalya geleneği olan yerleşik sanayisi ve dinamikleri olan bir şehir. Sizler sadece kendi iştigal alanınızda değil, şehrin her meselesinin zemini ve tarafısınız. O açıdan ticaret odaları çok önemli. Şahsınızda ATSO Yönetim Kurulu’na bizleri ağırladığınız için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.