İsyan etti! Kaleiçi paylaşımı yaptı

GÜNDEM 24.11.2022 - 14:14, Güncelleme: 24.11.2022 - 14:17
 

İsyan etti! Kaleiçi paylaşımı yaptı

Turmepa Deniz Temiz Derneği Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Antalya’nın tarihi dokusunu taşıyan Kaleiçi’nde çivi bile çakmadığı yere duvar örülmesine isyan etti. Ünlü, yaşananları fotoğraflayarak sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın tarihi incisi olarak kabul edilen ve koruma altında olan Kaleiçi’nde izinsiz gerçekleştirilen tadilat ve yenilemeler tarihi dokuyu baltalıyor. Turmepa Deniz Temiz Derneği Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Kaleiçi Yat Limanı’nda bulunan dükkanının tarihi dokunusunu korumak için bir tek çivi bile çakmazken, kapısı ve penceresine duvar örülmesine tepki gösterdi. Twitter hesabından öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşarak isyan eden Ünlü, şu ifadeleri kullandı: “Antalya Kaleiçi Yat Limanı No:12 No’lu dükkanımda çivi çakmaya kıyamadığım, klima takmaya dahi müsaade edilmeyen tarihi eser ve Anıtlar Kurulu kararı ile müdahale edilemeyen yer içler acısı sahipsizlik hat safhada çok üzüntü verici. Canım Kaleiçi Yat Limanı Golden Apple ödülü almış Kaleiçi Yat Limanı her şeyi ile tarih kokan Kaleiçi Yat Limanı , Antalya’nın kalbi Kaleiçi Yat Limanı seni bu hale getirenleri ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH”
Turmepa Deniz Temiz Derneği Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Antalya’nın tarihi dokusunu taşıyan Kaleiçi’nde çivi bile çakmadığı yere duvar örülmesine isyan etti. Ünlü, yaşananları fotoğraflayarak sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi.

haberimizvar.net- Antalya’nın tarihi incisi olarak kabul edilen ve koruma altında olan Kaleiçi’nde izinsiz gerçekleştirilen tadilat ve yenilemeler tarihi dokuyu baltalıyor. Turmepa Deniz Temiz Derneği Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Kaleiçi Yat Limanı’nda bulunan dükkanının tarihi dokunusunu korumak için bir tek çivi bile çakmazken, kapısı ve penceresine duvar örülmesine tepki gösterdi.

Twitter hesabından öncesi ve sonrası fotoğraflarını paylaşarak isyan eden Ünlü, şu ifadeleri kullandı:

Antalya Kaleiçi Yat Limanı No:12 No’lu dükkanımda çivi çakmaya kıyamadığım, klima takmaya dahi müsaade edilmeyen tarihi eser ve Anıtlar Kurulu kararı ile müdahale edilemeyen yer içler acısı sahipsizlik hat safhada çok üzüntü verici.

Canım Kaleiçi Yat Limanı Golden Apple ödülü almış Kaleiçi Yat Limanı her şeyi ile tarih kokan Kaleiçi Yat Limanı , Antalya’nın kalbi Kaleiçi Yat Limanı seni bu hale getirenleri ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.