CHP Konyaaltı'nda dayanışma günü

SİYASET 03.12.2022 - 20:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 20:42
 

CHP Konyaaltı'nda dayanışma günü

CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve dayanışma günü düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanlığı tarafından Sarısu'da kahvaltılı birlik ve dayanışma günü düzenlendi. İlçe Başkanı Onur Duruk ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen özel günde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Antalya İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra gençlik ve kadın kolları yönetimlerinin de katıldığı dayanışma gününde, ittifak partileriyle birlikte verilen seçim startıyla seçimin sokakta alınacağının vurgusu yapıldı.  CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Duruk, özelllikle gençlik ve kadın kollarının çalışmalarını arttırarak devam edeceğinin, herkesin bu seçimde sahada olması gerektiğini söyledi. İktidar sözünün verildiği günde, parti yöneticileri kendilerini tanıtma ve yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgi verme imkanı buldu.  
CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve dayanışma günü düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanlığı tarafından Sarısu'da kahvaltılı birlik ve dayanışma günü düzenlendi. İlçe Başkanı Onur Duruk ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen özel günde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Antalya İl Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra gençlik ve kadın kolları yönetimlerinin de katıldığı dayanışma gününde, ittifak partileriyle birlikte verilen seçim startıyla seçimin sokakta alınacağının vurgusu yapıldı. 

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Duruk, özelllikle gençlik ve kadın kollarının çalışmalarını arttırarak devam edeceğinin, herkesin bu seçimde sahada olması gerektiğini söyledi. İktidar sözünün verildiği günde, parti yöneticileri kendilerini tanıtma ve yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgi verme imkanı buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.