Antalya için kuvvetli yağış uyarısı

EKONOMİ 10.12.2022 - 14:37, Güncelleme: 10.12.2022 - 14:37
 

Antalya için kuvvetli yağış uyarısı

Antalya'da sağanak yağış bekleniyor.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in batısının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.  AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. ANTALYA °C, 19°C Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı ADANA °C, 20°C Parçalı ve az bulutlu ISPARTA °C, 12°C Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı MERSİN °C, 21°C Parçalı ve az bulutlu
Antalya'da sağanak yağış bekleniyor.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in batısının yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANTALYA °C, 19°C

Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı

ADANA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu

ISPARTA °C, 12°C

Parçalı bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı

MERSİN °C, 21°C

Parçalı ve az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.