“Kumluca ve Finike afet bölgesi ilan edilsin”

GÜNDEM 12.12.2022 - 20:07, Güncelleme: 12.12.2022 - 20:07
 

“Kumluca ve Finike afet bölgesi ilan edilsin”

İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ahmet Aydın ayağına çizmelerini geçirip, Kumluca ve Finike’de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye gitti. İşyerlerini su basan mağdur esnafla birlikte çamuru temizleyen Aydın, iki ilçeyi kapsayacak alanın afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini vurguladı.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde dün geceden itibaren başlayan sağanak yağış evleri, işyerlerini ve seraları sularla, çamurla doldurdu. Araçların hasar gördüğü bölgede günün ilk ışıklarıyla birlikte felaket görüntüleri ortaya çıktı. Sel felaketinin yaşandığı bölgeye beraberindeki ekiple giden İYİ Parti Antalya İl eski Başkanı Ahmet Aydın, geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra sarı çizmelerini ayağına giyerek, mağdurların yaralarını birlikte sardı. DOMATESİ 60 TL’YE YEMEK İSTEMİYORSAK Evlerin oturulamaz, işyerlerinin kullanılamaz, seraların üretim yapamaz hale geldiğini ifade eden İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ahmet Aydın, “İlçe halkı mağdur durumda. Bir an önce Finike ve Kumluca ilçelerle alan afet bölgesi ilan edilmelidir. Ekonomik krizin yaşandığı bu dönemde bir de felaketle karşı karşıya kalan Kumluca ve Finikeliler için yaraları sarmak için maddi destek sağlanmalıdır. Çiftçinin ektiği tüm ürünler sular altında. Seraları sel almış, götürmüş. Türkiye domatesi 60 TL’ye yemek istemiyorsa el birliğiyle sel felaketinin mağdurlarına yaralarını sarması için gereken yardım yapılmalıdır” diye konuştu.
İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ahmet Aydın ayağına çizmelerini geçirip, Kumluca ve Finike’de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye gitti. İşyerlerini su basan mağdur esnafla birlikte çamuru temizleyen Aydın, iki ilçeyi kapsayacak alanın afet bölgesi ilan edilmesi gerektiğini vurguladı.

haberimizvar.net- Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde dün geceden itibaren başlayan sağanak yağış evleri, işyerlerini ve seraları sularla, çamurla doldurdu. Araçların hasar gördüğü bölgede günün ilk ışıklarıyla birlikte felaket görüntüleri ortaya çıktı. Sel felaketinin yaşandığı bölgeye beraberindeki ekiple giden İYİ Parti Antalya İl eski Başkanı Ahmet Aydın, geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra sarı çizmelerini ayağına giyerek, mağdurların yaralarını birlikte sardı.

DOMATESİ 60 TL’YE YEMEK İSTEMİYORSAK

Evlerin oturulamaz, işyerlerinin kullanılamaz, seraların üretim yapamaz hale geldiğini ifade eden İYİ Parti Antalya İl Başkan adayı Ahmet Aydın, “İlçe halkı mağdur durumda. Bir an önce Finike ve Kumluca ilçelerle alan afet bölgesi ilan edilmelidir. Ekonomik krizin yaşandığı bu dönemde bir de felaketle karşı karşıya kalan Kumluca ve Finikeliler için yaraları sarmak için maddi destek sağlanmalıdır. Çiftçinin ektiği tüm ürünler sular altında. Seraları sel almış, götürmüş. Türkiye domatesi 60 TL’ye yemek istemiyorsa el birliğiyle sel felaketinin mağdurlarına yaralarını sarması için gereken yardım yapılmalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.