CHP Serik’ten adalet çağrısı

SİYASET 16.12.2022 - 20:39, Güncelleme: 16.12.2022 - 20:39
 

CHP Serik’ten adalet çağrısı

CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında adalet çağrısında bulundu.

haberimizvar.net- Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, ilçe binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Dinç, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle adaletin herkese lazım olduğunu bir kez daha gördük. Devletin dini adalettir. Halk oyuyla seçilmiş bir belediye başkanı 16 milyonun başkanıdır. İstanbul tarihinin en yüksek oyunu almış bir belediye başkanı hukuksuz bir şekilde görevinden alınmak isteniyor. Yalova belediye başkanı suçsuz olmasına rağmen, hala görevine iade edilmedi. Ama 6 yaşındaki çocuk istismarcıları 2 senedir sümen altı ediliyor. Efendiler! Kendinize gelin. Halk iradesi sizden büyüktür. Hak hukuk adalet herkese lazım. Gün gelir ayarını bozdunuz kantar sizi de tartar. Yapmayın! Beyler! Siz uğraşacaksanız, kemik testi için 14 yaşındaki kız çocuğunun yerine, yetişkin bir başka kadını sokup yaşından büyük gösterenlerle uğraşın. Çocuklarla evlenen, sabilere tecavüz eden canilerle uğraşın siz. Siz adaleti katletme gücünü nereden alıyorsunuz?  Gün gelir güvendiniz kaçak saraylar başınıza yıkılır. Haksız hukuksuz biçimde sahillerimize çöken saray şürekası, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çökmeye çalışıyor. Sahillerimiz için de, İstanbul'umuz için de direneceğiz. Millete ait olanı millete iade edileceğiz. Ne sahillerimiz sahipsizdir, ne de Ekrem başkanımız yalnızdır.”  
CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında adalet çağrısında bulundu.

haberimizvar.net- Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç, ilçe binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Dinç, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle adaletin herkese lazım olduğunu bir kez daha gördük. Devletin dini adalettir. Halk oyuyla seçilmiş bir belediye başkanı 16 milyonun başkanıdır. İstanbul tarihinin en yüksek oyunu almış bir belediye başkanı hukuksuz bir şekilde görevinden alınmak isteniyor.

Yalova belediye başkanı suçsuz olmasına rağmen, hala görevine iade edilmedi. Ama 6 yaşındaki çocuk istismarcıları 2 senedir sümen altı ediliyor. Efendiler! Kendinize gelin. Halk iradesi sizden büyüktür. Hak hukuk adalet herkese lazım. Gün gelir ayarını bozdunuz kantar sizi de tartar. Yapmayın! Beyler! Siz uğraşacaksanız, kemik testi için 14 yaşındaki kız çocuğunun yerine, yetişkin bir başka kadını sokup yaşından büyük gösterenlerle uğraşın. Çocuklarla evlenen, sabilere tecavüz eden canilerle uğraşın siz.

Siz adaleti katletme gücünü nereden alıyorsunuz?  Gün gelir güvendiniz kaçak saraylar başınıza yıkılır. Haksız hukuksuz biçimde sahillerimize çöken saray şürekası, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne çökmeye çalışıyor. Sahillerimiz için de, İstanbul'umuz için de direneceğiz. Millete ait olanı millete iade edileceğiz. Ne sahillerimiz sahipsizdir, ne de Ekrem başkanımız yalnızdır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.