Başkan Böcek'ten şarkılı paylaşım

EKONOMİ 26.12.2022 - 14:52, Güncelleme: 26.12.2022 - 14:53
 

Başkan Böcek'ten şarkılı paylaşım

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, 'Denizlerin dalgasıyım' şarkısını söylerken çekilmiş videosunu yayınladı. Videoda Böcek ile Kılıçdaroğlu'nun birlikte görüntüleri de yer alıyor.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi'nin 45 ayda tamamladığı 80 projenin açılışı geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapıldı.  Törende konuşan Böcek, "Ben, sen yok biz varız, biz birlikte yaparız” dedik. Hizmette, siyaset yapmadık. “Halka hizmet, hakka hizmettir” dedik ve kimseyi ötekileştirmedik. Her şeye rağmen engellemelere rağmen hiç pes etmedik. Aynen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu gibi. Buradan da Ekrem İmamoğlu’na selam olsun. Bir gün bile bahanelere sığınmadık. Kimseyle kavga etmeden sadece çalıştık ve ürettik” dedi. GELİR SEVİYEMİZ ARTACAK Böcek'ten sonra söz alan Kemal Kılıçdaroğlu ise "Bu güzel kente büyükşehir belediye başkanlığı yapmak, belediye başkanlığı yapmak, yurttaş olarak da burada yaşamak gerçekten son derece güzel. Böyle güzel bir kenti hizmetlerle daha güzel bir hale getiren belediye başkanımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum ve yürekten kutluyorum. Allah nasip eder Millet İttifakı 6 ay sonra iktidar olduğunda aile destekleri sigortası gelecek. Hiçbir ailenin geliri asgari ücretin altında olmayacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Ödenecek olan yardım nakit olarak kadının banka hesabına yatacak. Onun yoksul olduğunu sadece ve sadece sosyal devlet bilecek." diye konuştu. BÖCEK TÜRKÜ SÖYLEDİ Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentten ayrılmasının ardından Söz ve Müziği Aşık Mehmet Özcan’a ait olan 'Denizlerin dalgasıyım' şarkısını söylerken çekilmiş videosunu yayınladı. 80 projenin açılış töreninden önce yapılan çekimde eline mikrofonu alan Böcek, şarkının 'Bakmayın suskunluğuma, Bakmayın durgunluğuma, Bedel verdim her kavgada,  Yenilmedim ki'  seslendirdi. Videoda daha sonra Böcek ile Kılıçdaroğlu'nun görüntüleri yer aldı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, 'Denizlerin dalgasıyım' şarkısını söylerken çekilmiş videosunu yayınladı. Videoda Böcek ile Kılıçdaroğlu'nun birlikte görüntüleri de yer alıyor.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi'nin 45 ayda tamamladığı 80 projenin açılışı geçtiğimiz hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla yapıldı.  Törende konuşan Böcek, "Ben, sen yok biz varız, biz birlikte yaparız” dedik. Hizmette, siyaset yapmadık. “Halka hizmet, hakka hizmettir” dedik ve kimseyi ötekileştirmedik. Her şeye rağmen engellemelere rağmen hiç pes etmedik. Aynen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu gibi. Buradan da Ekrem İmamoğlu’na selam olsun. Bir gün bile bahanelere sığınmadık. Kimseyle kavga etmeden sadece çalıştık ve ürettik” dedi.

GELİR SEVİYEMİZ ARTACAK

Böcek'ten sonra söz alan Kemal Kılıçdaroğlu ise "Bu güzel kente büyükşehir belediye başkanlığı yapmak, belediye başkanlığı yapmak, yurttaş olarak da burada yaşamak gerçekten son derece güzel. Böyle güzel bir kenti hizmetlerle daha güzel bir hale getiren belediye başkanımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum ve yürekten kutluyorum. Allah nasip eder Millet İttifakı 6 ay sonra iktidar olduğunda aile destekleri sigortası gelecek. Hiçbir ailenin geliri asgari ücretin altında olmayacak. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. Ödenecek olan yardım nakit olarak kadının banka hesabına yatacak. Onun yoksul olduğunu sadece ve sadece sosyal devlet bilecek." diye konuştu.

BÖCEK TÜRKÜ SÖYLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentten ayrılmasının ardından Söz ve Müziği Aşık Mehmet Özcan’a ait olan 'Denizlerin dalgasıyım' şarkısını söylerken çekilmiş videosunu yayınladı. 80 projenin açılış töreninden önce yapılan çekimde eline mikrofonu alan Böcek, şarkının 'Bakmayın suskunluğuma, Bakmayın durgunluğuma, Bedel verdim her kavgada,  Yenilmedim ki'  seslendirdi. Videoda daha sonra Böcek ile Kılıçdaroğlu'nun görüntüleri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.