Yeni başkanını seçen SODEV’e Antalya'dan katılım

GÜNDEM 27.02.2023 - 11:31, Güncelleme: 27.02.2023 - 11:31
 

Yeni başkanını seçen SODEV’e Antalya'dan katılım

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya ve Muratpaşa örgütünün çeşitli kademelerinde görev yapan Orkun Murat Muratlı Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) üyesi oldu.

 Sosyal Demokrasi Vakfı’nın 29. Genel Kurulu Cumartesi İstanbul Taxim Hill Hotel’de üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını önceki dönem İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu yaptığı genel kurula, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yüksel Taşkın ve Gökçe Gökçen, İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Yüksel Mansur Kılıç, CHP Parti Meclisi üyesi Müslüm Sarı, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile çok sayıda kurum başkanı ve temsilci katıldı. Vakıf Başkanı Ertan Aksoy’un açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda Rasim Şişman ve Dursun Bulut başkan adayı olarak yarıştı. Rasim Şişman’ın listesi kullanılan 302 oyun 188’ini, Dursun Bulut’un listesi ise 114’ünü aldı. SODEV Antalya Temsilcisi İbrahim Utku Nar’ın da katıldığı genel kurulda, CHP Antalya İl Eğitim Sekreteri görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için bu görevinden istifa eden Orkun Murat Muratlı vakfa üye olarak kabul edildi. Vakıf üyeliğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Muratlı, “Emek, demokrasi, eşitlik ve özgürlük mücadelesinde güçlü bir demokratik kitle örgütü olarak 30 yıldır varlığını sürdüren SODEV'in bir parçası olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Yolumuz açık olsun” açıklamasında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya ve Muratpaşa örgütünün çeşitli kademelerinde görev yapan Orkun Murat Muratlı Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) üyesi oldu.

 Sosyal Demokrasi Vakfı’nın 29. Genel Kurulu Cumartesi İstanbul Taxim Hill Hotel’de üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını önceki dönem İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu yaptığı genel kurula, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yüksel Taşkın ve Gökçe Gökçen, İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Yüksel Mansur Kılıç, CHP Parti Meclisi üyesi Müslüm Sarı, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile çok sayıda kurum başkanı ve temsilci katıldı. Vakıf Başkanı Ertan Aksoy’un açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda Rasim Şişman ve Dursun Bulut başkan adayı olarak yarıştı. Rasim Şişman’ın listesi kullanılan 302 oyun 188’ini, Dursun Bulut’un listesi ise 114’ünü aldı.

SODEV Antalya Temsilcisi İbrahim Utku Nar’ın da katıldığı genel kurulda, CHP Antalya İl Eğitim Sekreteri görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için bu görevinden istifa eden Orkun Murat Muratlı vakfa üye olarak kabul edildi. Vakıf üyeliğini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Muratlı, “Emek, demokrasi, eşitlik ve özgürlük mücadelesinde güçlü bir demokratik kitle örgütü olarak 30 yıldır varlığını sürdüren SODEV'in bir parçası olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Yolumuz açık olsun” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.