DEVA’dan Eğitim İş’e ziyaret

SİYASET 07.04.2023 - 11:25, Güncelleme: 07.04.2023 - 11:25
 

DEVA’dan Eğitim İş’e ziyaret

DEVA Partisi’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Emre Karaşin, Muratpaşa İlçe Başkanı Arlıer, Kadın Çalışmaları Başkanı Özkul, eğitim danışmanı Karakaya milletvekili aday adayı Erdal Çelik ile birlikte Eğitim İş’i ziyaret etti

DEVA Partisi İl Başkanlığı koltuğuna oturan Emre Karaşin ziyaretlere devam ediyor.  Karaşin bu kapsamda Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul,  Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, eğitim danışmanı Ramazan Karakaya ve milletvekili aday adayı Erdal Çelik ile birlikte Eğitim İş Antalya Şubesi’ni ziyaret etti. Eğitimin sorunlarını dinleyen İl Başkanı Karaşin, Eğitim İş yöneticilerine DEVA Partisi’nin eğitim eylem planı hakkında bilgi verdi. EĞİTİM EYLEM PLANINI ANLATTI Karaşin, “Temel eğitimden itibaren, kız çocuklarına ve kadınlara birer “İşgücü” olma potansiyeli taşıdıkları bilincini geliştireceğiz. Eğitim, sanat, sosyal, bilim, hukuk, sanayi, girişimcilik gibi alanlarda başarılı olan kadın ve kızları “örnek” olarak öne çıkaracağız. Eğitim döngüsünden “Erken Ayrılan” kızların, geriye dönüşünü hızlandıracağız. “Kapsayıcı Eğitim” anlayışımızı kız çocukları için seferber edeceğiz. Dezavantajlı grupların eğitime erişimini kolaylaştıracağız” dedi. BİLİMSEL EĞİTİM SİSTEMİ İSTİYORUZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar ise, “Öğretmen atamaları, öğretmen maaşları, öğretmenlerin sınıflandırılması gibi teme sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz. Okulların daha konforlu hale gelmesini, eğitimciler üzerindeki baskının kaldırılmasını istiyoruz. Bilimi temel alan bir eğitim sistemini hayata geçirilmesini istiyoruz” diye konuştu.              
DEVA Partisi’nin çiçeği burnunda İl Başkanı Emre Karaşin, Muratpaşa İlçe Başkanı Arlıer, Kadın Çalışmaları Başkanı Özkul, eğitim danışmanı Karakaya milletvekili aday adayı Erdal Çelik ile birlikte Eğitim İş’i ziyaret etti

DEVA Partisi İl Başkanlığı koltuğuna oturan Emre Karaşin ziyaretlere devam ediyor.  Karaşin bu kapsamda Kadın Çalışmaları Başkanı Nuray Özkul,  Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, eğitim danışmanı Ramazan Karakaya ve milletvekili aday adayı Erdal Çelik ile birlikte Eğitim İş Antalya Şubesi’ni ziyaret etti. Eğitimin sorunlarını dinleyen İl Başkanı Karaşin, Eğitim İş yöneticilerine DEVA Partisi’nin eğitim eylem planı hakkında bilgi verdi.

EĞİTİM EYLEM PLANINI ANLATTI

Karaşin, “Temel eğitimden itibaren, kız çocuklarına ve kadınlara birer “İşgücü” olma potansiyeli taşıdıkları bilincini geliştireceğiz. Eğitim, sanat, sosyal, bilim, hukuk, sanayi, girişimcilik gibi alanlarda başarılı olan kadın ve kızları “örnek” olarak öne çıkaracağız. Eğitim döngüsünden “Erken Ayrılan” kızların, geriye dönüşünü hızlandıracağız. “Kapsayıcı Eğitim” anlayışımızı kız çocukları için seferber edeceğiz. Dezavantajlı grupların eğitime erişimini kolaylaştıracağız” dedi.

BİLİMSEL EĞİTİM SİSTEMİ İSTİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar ise, “Öğretmen atamaları, öğretmen maaşları, öğretmenlerin sınıflandırılması gibi teme sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz. Okulların daha konforlu hale gelmesini, eğitimciler üzerindeki baskının kaldırılmasını istiyoruz. Bilimi temel alan bir eğitim sistemini hayata geçirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.