Umudun seçimi

GÜNDEM 21.04.2023 - 11:41, Güncelleme: 21.04.2023 - 11:41
 

Umudun seçimi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışanlarıyla bir araya geldiği bayramlaşmada, yaklaşan seçimlerin Türkiye’nin muasır uygarlık düzeyinin üzerine çıkma umudunu koruyup koruyamayacağının seçimi olacağını söyledi.

Başkan Uysal, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ve an hizmet binasında düzenlenen bayramlaşmada belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Fen işleri Müdürlüğü’nde Park Bahçeler, Temizlik İşleri gibi sahada çalışan personelin bayramlaştı.  Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, belediye personeline “İnsanlarla ilgili bir onur cetveli, bir gurur cetveli yapılsa sizler, alın teriyle şehrine, insanlığa katkı sağlayan, o alın terinin sonucu olarak aldığı maaşla çocuklarına ekmek götüren insanlar olarak o tablosunun en üstünde yer alırsınız” diye seslendi. Herkesin bayramını tebrik eden Başkan Uysal, “Çok daha iyi şartlarda, yüzde 200 enflasyonun yaşanmadığı, nefesimizin çok daha geniş olduğu, sesimizin daha gür çıktığı günlerde tekrar bayramlaşmak dileğiyle bayramınız kutlu olsun” dedi.  Başkan Uysal, daha sonra belediye ana hizmet binasında görevli personelle bir araya geldi. Başkan Uysal, fuayede yaptığı konuşmada Türkiye’nin 14 Mayıs’ta en kritik seçimlerinden bir tanesini gerçekleştireceğini söyledi. Türkiye’nin önünde iki tercih bulunduğunu belirten Başkan Uysal, şunları söyledi: “Önümüzdeki seçim, bana göre, ülke olarak muasır uygarlık düzeyinin üzerine çıkma umudumuzu koruyacak mıyız yoksa ‘Ankara bize ne verecek’ diye bakan bir Ortadoğu ülkesi mi olacağız. Onun seçimidir. Önümüzdeki seçim, ülkemizde insanlar özgür olsun, kendisini ifade edebilsin, onurlu, biat etmeden, bağımsız ve berrak yaşayabilsinler mi, onun seçimidir. Bu seçim Türkiye, bütün tarım topraklarını ekip diksin, enerji bağımsızlığı sağlasın, üreten bir ülke mi olsun yoksa varlık barışıyla gelecek, kirli paraya mahkum mu olsun seçimidir.” Başkan Uysal, konuşmasının ardından tüm katları gezerek çalışanların bayramını kutladı.   
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediye çalışanlarıyla bir araya geldiği bayramlaşmada, yaklaşan seçimlerin Türkiye’nin muasır uygarlık düzeyinin üzerine çıkma umudunu koruyup koruyamayacağının seçimi olacağını söyledi.

Başkan Uysal, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ve an hizmet binasında düzenlenen bayramlaşmada belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Fen işleri Müdürlüğü’nde Park Bahçeler, Temizlik İşleri gibi sahada çalışan personelin bayramlaştı. 
Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, belediye personeline “İnsanlarla ilgili bir onur cetveli, bir gurur cetveli yapılsa sizler, alın teriyle şehrine, insanlığa katkı sağlayan, o alın terinin sonucu olarak aldığı maaşla çocuklarına ekmek götüren insanlar olarak o tablosunun en üstünde yer alırsınız” diye seslendi. Herkesin bayramını tebrik eden Başkan Uysal, “Çok daha iyi şartlarda, yüzde 200 enflasyonun yaşanmadığı, nefesimizin çok daha geniş olduğu, sesimizin daha gür çıktığı günlerde tekrar bayramlaşmak dileğiyle bayramınız kutlu olsun” dedi. 
Başkan Uysal, daha sonra belediye ana hizmet binasında görevli personelle bir araya geldi. Başkan Uysal, fuayede yaptığı konuşmada Türkiye’nin 14 Mayıs’ta en kritik seçimlerinden bir tanesini gerçekleştireceğini söyledi. Türkiye’nin önünde iki tercih bulunduğunu belirten Başkan Uysal, şunları söyledi:
“Önümüzdeki seçim, bana göre, ülke olarak muasır uygarlık düzeyinin üzerine çıkma umudumuzu koruyacak mıyız yoksa ‘Ankara bize ne verecek’ diye bakan bir Ortadoğu ülkesi mi olacağız. Onun seçimidir. Önümüzdeki seçim, ülkemizde insanlar özgür olsun, kendisini ifade edebilsin, onurlu, biat etmeden, bağımsız ve berrak yaşayabilsinler mi, onun seçimidir. Bu seçim Türkiye, bütün tarım topraklarını ekip diksin, enerji bağımsızlığı sağlasın, üreten bir ülke mi olsun yoksa varlık barışıyla gelecek, kirli paraya mahkum mu olsun seçimidir.”
Başkan Uysal, konuşmasının ardından tüm katları gezerek çalışanların bayramını kutladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.