Kanaat Önderleri yeni yerinde

GÜNDEM 24.04.2023 - 15:44, Güncelleme: 24.04.2023 - 15:44
 

Kanaat Önderleri yeni yerinde

Bünyesinde önemli isimleri barındıran Antalya Kanaat Önderleri Platformu yeni yerini düzenlenen törenle açtı. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir, Muratpaşa Başkan vekilleri ile milletvekili adayları katıldı

  Antalya Kanaat Önderleri Platformu yeni hizmet binası düzenlenen açılış töreni ile açıldı. Çok sayıda misafirin katıldığı açılış töreninde konuşan Platform Başkanı İbrahim Bodur, çifte bayram yaşadıklarını söyledi. Bodur, “Antalya Kanaat Önderleri platformu 5 yıl önce çalışmalara başladı. Yıllardır ülke adına hep savunduğumuz birlik beraberlik duygusunu değerli dostlarımla hiçbir siyasi parti gözetmeden ülkemiz ve ilimiz adına bu oluşumu başlattık. 15 ilçede yapılanmamız ve görev dağılımı tamamlanmıştır. Amacımız Antalya’da yaşayanları dil din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin her alanda ve her anlamda geliştirmek, etkili ve yetkili kılmak, yaşanılan kente katkı sunmaktır. Öncelikle yönetim anlayışını benimseyen, dürüst, güçlü, çalışkan, liyakatlı ve özverili kişiler tarafından yönetilmesini sağlamak ve vatandaşla yöneticiler arasında koordinasyon oluşturmak için kar amacı gütmeyen gönüllülerden oluşan bu platform halkın sorunlarını dile getirecek. Bu platform yardıma ve bakıma muhtaç aileler ve çocuklarına da yardım elini uzatmıştır, engelli vatandaşlar için projeler yapmıştır. Bu kentte bir tek çivi çakmamış halkla ilgilenmemiş siyasetçilerin ise tekrar aday gösterilmemesi için halkımızı ve partileri uyarmayı bir borç biliyoruz. Genel merkezlerin ya da birilerinin önümüze koyduğu adaylara değil halkın onayladığı sevilen ve sayılan ve hizmet edecek adaylara destek vereceğiz. Bünyemizde toplamda 861 kanaat önderimiz bulunmaktadır. Bizler emeklilerinin bir araya gelip boş vakitlerini geçireceği bir gurup değiliz, bilakis dünya şehri Antalya’mıza nasıl kalıcı hizmetler yapılabilir konusunda projeler geliştirip sizlere sunmayı isteyen heyecan dolu bir platformuz. 15 Mayıs’tan sonra iktidarıyla muhalefetiyle 17 milletvekilimizin ve partilerin bizlerden gelen haklı talep ve eleştirileri dikkate almasını bekliyoruz. Türk siyasetinde 2023 yılından itibaren siyaset müessesesinin daha nitelikli ve halkın iradesini daha doğru yansıtmasını sağlayan bir yapıya kavuşmasını istiyoruz” dedi. ANTALYA KAYGILANDIRIYOR Platformun Antalya’nın sıkıntılarını da takip ettiğinin altını çizen Bodur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya şehrimizin geleceği için bizleri kaygılandırıyor. Her yıl 20 milyon turisti ağırlamaktan gurur duyduğumuz Antalyamız turizmden maalesef yeteri kadar pay alamamaktır. Tarımda da yaşanan sıkıntılar oldukça fazladır. Üretim girdi maliyetlerinde; başta akaryakıt olmak üzere el yakar bir haldedir. Bizler bu durum Antalya’nın kaderi demeyerek yola çıktık.” KONUKLAR KONUŞTU Daha sonra kürsüye çıkan Muratpaşa Belediyesi Başkan vekili Hüseyin Sarı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mithat Aras, İYİ Parti Antalya Milletvekili adayı Ali Adnan Kaya ve CHP Antalya Milletvekili adayı Serap Yazıcı Özbudun kısa birer konuşma yaptılar. Protokol daha sonra hep birlikte açılış kurdelesini kesti.
Bünyesinde önemli isimleri barındıran Antalya Kanaat Önderleri Platformu yeni yerini düzenlenen törenle açtı. Açılışa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir, Muratpaşa Başkan vekilleri ile milletvekili adayları katıldı

  Antalya Kanaat Önderleri Platformu yeni hizmet binası düzenlenen açılış töreni ile açıldı. Çok sayıda misafirin katıldığı açılış töreninde konuşan Platform Başkanı İbrahim Bodur, çifte bayram yaşadıklarını söyledi. Bodur, “Antalya Kanaat Önderleri platformu 5 yıl önce çalışmalara başladı. Yıllardır ülke adına hep savunduğumuz birlik beraberlik duygusunu değerli dostlarımla hiçbir siyasi parti gözetmeden ülkemiz ve ilimiz adına bu oluşumu başlattık. 15 ilçede yapılanmamız ve görev dağılımı tamamlanmıştır. Amacımız Antalya’da yaşayanları dil din, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin her alanda ve her anlamda geliştirmek, etkili ve yetkili kılmak, yaşanılan kente katkı sunmaktır. Öncelikle yönetim anlayışını benimseyen, dürüst, güçlü, çalışkan, liyakatlı ve özverili kişiler tarafından yönetilmesini sağlamak ve vatandaşla yöneticiler arasında koordinasyon oluşturmak için kar amacı gütmeyen gönüllülerden oluşan bu platform halkın sorunlarını dile getirecek. Bu platform yardıma ve bakıma muhtaç aileler ve çocuklarına da yardım elini uzatmıştır, engelli vatandaşlar için projeler yapmıştır. Bu kentte bir tek çivi çakmamış halkla ilgilenmemiş siyasetçilerin ise tekrar aday gösterilmemesi için halkımızı ve partileri uyarmayı bir borç biliyoruz. Genel merkezlerin ya da birilerinin önümüze koyduğu adaylara değil halkın onayladığı sevilen ve sayılan ve hizmet edecek adaylara destek vereceğiz. Bünyemizde toplamda 861 kanaat önderimiz bulunmaktadır. Bizler emeklilerinin bir araya gelip boş vakitlerini geçireceği bir gurup değiliz, bilakis dünya şehri Antalya’mıza nasıl kalıcı hizmetler yapılabilir konusunda projeler geliştirip sizlere sunmayı isteyen heyecan dolu bir platformuz. 15 Mayıs’tan sonra iktidarıyla muhalefetiyle 17 milletvekilimizin ve partilerin bizlerden gelen haklı talep ve eleştirileri dikkate almasını bekliyoruz. Türk siyasetinde 2023 yılından itibaren siyaset müessesesinin daha nitelikli ve halkın iradesini daha doğru yansıtmasını sağlayan bir yapıya kavuşmasını istiyoruz” dedi.

ANTALYA KAYGILANDIRIYOR

Platformun Antalya’nın sıkıntılarını da takip ettiğinin altını çizen Bodur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Antalya şehrimizin geleceği için bizleri kaygılandırıyor. Her yıl 20 milyon turisti ağırlamaktan gurur duyduğumuz Antalyamız turizmden maalesef yeteri kadar pay alamamaktır. Tarımda da yaşanan sıkıntılar oldukça fazladır. Üretim girdi maliyetlerinde; başta akaryakıt olmak üzere el yakar bir haldedir. Bizler bu durum Antalya’nın kaderi demeyerek yola çıktık.”

KONUKLAR KONUŞTU

Daha sonra kürsüye çıkan Muratpaşa Belediyesi Başkan vekili Hüseyin Sarı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mithat Aras, İYİ Parti Antalya Milletvekili adayı Ali Adnan Kaya ve CHP Antalya Milletvekili adayı Serap Yazıcı Özbudun kısa birer konuşma yaptılar. Protokol daha sonra hep birlikte açılış kurdelesini kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.