30 Mayıs’a davetlisiniz

KÜLTÜR 11.05.2023 - 13:03, Güncelleme: 11.05.2023 - 13:03
 

30 Mayıs’a davetlisiniz

Eğitim Sen Antalya Şubesi Tiyatro Topluluğu’nun oynadığı Ferhan Şensoy’un “Şahları da Vururlar” adlı oyunu Yenimahalle Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

haberimizvar.net- Yönetmenliğini Fatih Özseçen’in yaptığı oyun büyük ilgi gördü. 6 Mayıs’ta Kumluca’da, 10 Mayıs’ta Yenimahalle Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun 30 Mayıs’ta AKM Aspendos Salonu’nda sahnelenecek. Oyunda Fahrettin Kaya, Abuzer Kaynak, Emine Ersoy, Burcu Gürbüz, Seyhan Gök, Biricik Taştan Güleç, Engin Güleç, Erim Öncel, Halit Bozkurt, Murat Kabaali ve çocuk oyuncu Ceren Kaya sahne alırken, ışık sorumluluğu Onur Çeliker’de, müzik Serdar Baysal, Umut Kabaklı, dekor Murat Çetinkaya sorumluluğunda olacak. Ayakta alkışlanan oyunun sonunda konuşün Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez; “Eğitim Sen olarak yıllardır verdiğimiz emek ve demokrasi mücadelesinin yanısıra kültür sanat alanında da üyelerimizin emekleri ile ortaya çıkan eserleri halkımızla buluşturuyoruz. Tiyatro topluluğumuz büyük emeklerle hazırladığı Ferhan Şensoy’un “Şahları da Vururlar” oyununu bu yıl sizlerle buluşturdu. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.    
Eğitim Sen Antalya Şubesi Tiyatro Topluluğu’nun oynadığı Ferhan Şensoy’un “Şahları da Vururlar” adlı oyunu Yenimahalle Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

haberimizvar.net- Yönetmenliğini Fatih Özseçen’in yaptığı oyun büyük ilgi gördü. 6 Mayıs’ta Kumluca’da, 10 Mayıs’ta Yenimahalle Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun 30 Mayıs’ta AKM Aspendos Salonu’nda sahnelenecek. Oyunda Fahrettin Kaya, Abuzer Kaynak, Emine Ersoy, Burcu Gürbüz, Seyhan Gök, Biricik Taştan Güleç, Engin Güleç, Erim Öncel, Halit Bozkurt, Murat Kabaali ve çocuk oyuncu Ceren Kaya sahne alırken, ışık sorumluluğu Onur Çeliker’de, müzik Serdar Baysal, Umut Kabaklı, dekor Murat Çetinkaya sorumluluğunda olacak.

Ayakta alkışlanan oyunun sonunda konuşün Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez; “Eğitim Sen olarak yıllardır verdiğimiz emek ve demokrasi mücadelesinin yanısıra kültür sanat alanında da üyelerimizin emekleri ile ortaya çıkan eserleri halkımızla buluşturuyoruz. Tiyatro topluluğumuz büyük emeklerle hazırladığı Ferhan Şensoy’un “Şahları da Vururlar” oyununu bu yıl sizlerle buluşturdu. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.