Üniversitede yemekhane ücretleri yüzde 100’den fazla zamlandı

YEREL 08.08.2023 - 12:48, Güncelleme: 08.08.2023 - 13:50
 

Üniversitede yemekhane ücretleri yüzde 100’den fazla zamlandı

Akdeniz Üniversitesi yemekhanesinde, yemek ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yapıldı.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi yemekhanesinde 6,5 lira olan yemek ücreti 14 lira oldu. Zammın, öğrencilerden tepki gelmesin diye okullar tatilken yapılması ise dikkat çekti. BAŞKA ZAMLAR DA GELEBİLİR Yeni dönemde geçerli olacak yemekhane ücretleri birçok öğrenci için sürpriz olacak. Yaklaşık 40 gün sonra başlayacak güz dönemine kadar 14,5 liranın üzerine yeni bir zam daha gelmesi de bekleniyor.
Akdeniz Üniversitesi yemekhanesinde, yemek ücretlerine yüzde 100'den fazla zam yapıldı.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi yemekhanesinde 6,5 lira olan yemek ücreti 14 lira oldu. Zammın, öğrencilerden tepki gelmesin diye okullar tatilken yapılması ise dikkat çekti.

BAŞKA ZAMLAR DA GELEBİLİR

Yeni dönemde geçerli olacak yemekhane ücretleri birçok öğrenci için sürpriz olacak. Yaklaşık 40 gün sonra başlayacak güz dönemine kadar 14,5 liranın üzerine yeni bir zam daha gelmesi de bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.