Muratpaşa'da tarih kesinleşti

SİYASET 11.08.2023 - 11:44, Güncelleme: 11.08.2023 - 11:44
 

Muratpaşa'da tarih kesinleşti

CHP Muratpaşa'da kongre tarihi karmaşası sona erdi. İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karara göre kongre tarihi 27 Ağustos olarak belirlendi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa'da bir süredir belirsiz olan kongre tarihi, İlçe Seçim Kurulu kararı ile netleşti. Buna göre CHP Muratpaşa ilçe kongresi 27 Ağustos'ta yapılacak.  Konuyla ilgili açıklama yapan Muratpaşa İlçe Başkanlığı, açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 6. Olağan Kongremiz için İl Başkanlığımız tarafından 03.08.2023 tarihli toplantıda alınan karar doğrultusunda kongre tarihi 20 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Kararın tarafımıza tebliğ edildiği gün ilçe başkanlığı olarak yönetim kurulumuzda karar alınmış, söz konusu karar Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu’na bildirilmiştir. İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kongre tarihi 20 Ağustos olarak belirlenerek 7 Ağustos tarihinde karar tarafımıza tebliğ edilmiştir. 8 Ağustos 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizden gelen yazı doğrultusunda ilçe kongremizin 27 Ağustos tarihinde yapılması gerektiği İl Başkanlığımıza bildirilmiş, akabinde söz konusu karar tarafımıza iletilmiştir. 9 Ağustos Salı günü yapılan toplantımızda kongremizin 27 Ağustos’ta yapılması yönünde karar alınarak söz konusu tarih değişikliğiyle alakalı aşağıda yer alan dilekçe ile İlçe Seçim Kurulu’na başvuru yapılmıştır. Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu söz konusu dilekçemiz hakkında aldığı kararda ilçe kongremizin ilk belirlenen tarih olan 20 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacağını tarafımıza bildirmiş bulunmaktadır. Siyasi Partiler Kanunu uyarınca ilçe kongreleri seçim kurullarının gözetiminde yapılmaktadır. Bu nedenle Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karar kesin nitelik taşımaktadır.  Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongremiz 20 Ağustos 2023 Pazar günü saat 10:00’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Kongremizin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz."
CHP Muratpaşa'da kongre tarihi karmaşası sona erdi. İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karara göre kongre tarihi 27 Ağustos olarak belirlendi.

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa'da bir süredir belirsiz olan kongre tarihi, İlçe Seçim Kurulu kararı ile netleşti. Buna göre CHP Muratpaşa ilçe kongresi 27 Ağustos'ta yapılacak. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Muratpaşa İlçe Başkanlığı, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 6. Olağan Kongremiz için İl Başkanlığımız tarafından 03.08.2023 tarihli toplantıda alınan karar doğrultusunda kongre tarihi 20 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Kararın tarafımıza tebliğ edildiği gün ilçe başkanlığı olarak yönetim kurulumuzda karar alınmış, söz konusu karar Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu’na bildirilmiştir. İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kongre tarihi 20 Ağustos olarak belirlenerek 7 Ağustos tarihinde karar tarafımıza tebliğ edilmiştir.

8 Ağustos 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimizden gelen yazı doğrultusunda ilçe kongremizin 27 Ağustos tarihinde yapılması gerektiği İl Başkanlığımıza bildirilmiş, akabinde söz konusu karar tarafımıza iletilmiştir. 9 Ağustos Salı günü yapılan toplantımızda kongremizin 27 Ağustos’ta yapılması yönünde karar alınarak söz konusu tarih değişikliğiyle alakalı aşağıda yer alan dilekçe ile İlçe Seçim Kurulu’na başvuru yapılmıştır.

Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu söz konusu dilekçemiz hakkında aldığı kararda ilçe kongremizin ilk belirlenen tarih olan 20 Ağustos 2023 Pazar günü yapılacağını tarafımıza bildirmiş bulunmaktadır. Siyasi Partiler Kanunu uyarınca ilçe kongreleri seçim kurullarının gözetiminde yapılmaktadır. Bu nedenle Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karar kesin nitelik taşımaktadır. 

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongremiz 20 Ağustos 2023 Pazar günü saat 10:00’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Kongremizin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.