Murat Bozer göreve başladı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.08.2023 - 15:44, Güncelleme: 17.08.2023 - 15:44
 

Murat Bozer göreve başladı

Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Bozer, görevine başladı.

haberimizvar.net- Döşemealtı Emniyet Müdürlüğü Bürolar Amiri olarak görevini yürüten Murat Bozer, Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Finike İlçe Emniyet Müdürü Murat Bozer, "İlçenin asayişi için en iyi hizmeti vermek için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza her zaman kapımız açık" dedi.  
Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Murat Bozer, görevine başladı.

haberimizvar.net- Döşemealtı Emniyet Müdürlüğü Bürolar Amiri olarak görevini yürüten Murat Bozer, Finike İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Finike İlçe Emniyet Müdürü Murat Bozer, "İlçenin asayişi için en iyi hizmeti vermek için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza her zaman kapımız açık" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.