I Love Antalya’etkinliği

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.08.2023 - 15:07, Güncelleme: 18.08.2023 - 15:07
 

I Love Antalya’etkinliği

FRAPORT TAV Antalya Havalimanı ve Dufry Türkiye iş birliğiyle ağustos ayında başlayıp eylül ayında devam edecek olan ‘I Love Antalya’ etkinlikleri büyük coşku ile başladı.

haberimizvar.net- Etkinlik, Fraport TAV Antalya Havalimanı 1.  ve 2. Dışhatlar Terminali giden yolcu katında yer alan Dufry Antalya Duty Free mağazalarında gerçekleşiyor. Etkinlik kapsamında mağaza personeli  ‘I Love Antalya’ konsept renkleri ve logosunu taşıyan özel tasarım tişörtlerle yolculara hizmet veriyor. Etkinlik, Antalya'nın ve Türkiye'nin zenginlikleri, kültürel ve tarihi birikimini gözönüne sermesinin yanı sıra yöresel lezzetler, özel promosyon ve indirimli ürünlerin satışı ile yolculara eşsiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.  Türk lezzetlerinin ön plana çıktığı etkinlikte maraş dondurma, lokum, çay, baklava, Türk kahvesi, zeytinyağı, fıstık ezmesi, helva ve meyve çayı gibi geniş bir yelpazede sunulan tadımlık ürünler canlı fasıl müzik dinletisi eşliğinde yolculara takdim ediliyor. Ayrıca Türk motiflerinin yer aldığı Türk Halk Oyunları ekibinin performansı ve davul şov, yolcuların beğenisini kazandı.
FRAPORT TAV Antalya Havalimanı ve Dufry Türkiye iş birliğiyle ağustos ayında başlayıp eylül ayında devam edecek olan ‘I Love Antalya’ etkinlikleri büyük coşku ile başladı.

haberimizvar.net- Etkinlik, Fraport TAV Antalya Havalimanı 1.  ve 2. Dışhatlar Terminali giden yolcu katında yer alan Dufry Antalya Duty Free mağazalarında gerçekleşiyor. Etkinlik kapsamında mağaza personeli  ‘I Love Antalya’ konsept renkleri ve logosunu taşıyan özel tasarım tişörtlerle yolculara hizmet veriyor.

Etkinlik, Antalya'nın ve Türkiye'nin zenginlikleri, kültürel ve tarihi birikimini gözönüne sermesinin yanı sıra yöresel lezzetler, özel promosyon ve indirimli ürünlerin satışı ile yolculara eşsiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Türk lezzetlerinin ön plana çıktığı etkinlikte maraş dondurma, lokum, çay, baklava, Türk kahvesi, zeytinyağı, fıstık ezmesi, helva ve meyve çayı gibi geniş bir yelpazede sunulan tadımlık ürünler canlı fasıl müzik dinletisi eşliğinde yolculara takdim ediliyor.

Ayrıca Türk motiflerinin yer aldığı Türk Halk Oyunları ekibinin performansı ve davul şov, yolcuların beğenisini kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.