Antalya Büyükşehir’de görev değişimi

YEREL 21.08.2023 - 16:50, Güncelleme: 21.08.2023 - 17:58
 

Antalya Büyükşehir’de görev değişimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Daire Başkanı Nurettin Tonguç yerine, Antalya eski Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Şengün getirildi.

haberimizvar.net- Antalya Gündem Gazetesi’nin haberine göre; uzun yıllardır Ulaşım Daire Başkanlığı görevini yürüten Nurettin Tonguç’un yerine Antalya eski Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Şengün getirildi. Antalya’da uzun zamandır devam eden ulaşım sıkıntısına neşter atan Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni aldığı otobüsleri devreye sokarak kısmen bir rahatlama sağlamıştı. Ancak yine de ulaşım ile ilgili sıkıntıların hedefi olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada görev değişimine gitti. Böcek seçilir seçilmez Nurettin Tonguç’u Ulaşım Daire Başkanı yapmıştı. Bugün Tonguç’un yerine Antalya’da yıllarca Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Nurettin Şengül, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığına getirildi. Nurettin Tonguç’un ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na atanacağı öğrenildi. Öte yandan, Gençlik Spor Daire Başkanı Türkay Özer de uzman kadrosuna alındı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Daire Başkanı Nurettin Tonguç yerine, Antalya eski Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Şengün getirildi.

haberimizvar.net- Antalya Gündem Gazetesi’nin haberine göre; uzun yıllardır Ulaşım Daire Başkanlığı görevini yürüten Nurettin Tonguç’un yerine Antalya eski Emniyet Müdür Yardımcısı Nurettin Şengün getirildi.

Antalya’da uzun zamandır devam eden ulaşım sıkıntısına neşter atan Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni aldığı otobüsleri devreye sokarak kısmen bir rahatlama sağlamıştı. Ancak yine de ulaşım ile ilgili sıkıntıların hedefi olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada görev değişimine gitti. Böcek seçilir seçilmez Nurettin Tonguç’u Ulaşım Daire Başkanı yapmıştı. Bugün Tonguç’un yerine Antalya’da yıllarca Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Nurettin Şengül, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığına getirildi. Nurettin Tonguç’un ise Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na atanacağı öğrenildi. Öte yandan, Gençlik Spor Daire Başkanı Türkay Özer de uzman kadrosuna alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.