Elmalı ve Korkuteli kongreye gidiyor

SİYASET 22.08.2023 - 17:52, Güncelleme: 22.08.2023 - 17:56
 

Elmalı ve Korkuteli kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya’da ilçe kongreleri süreci 5 Eylül’e kadar devam edecek. Gazipaşa ve Manavgat’ta tamamlanan seçimlerin ardından yarın, Elmalı ve Korkuteli’nde CHP’li delegeler sandığa gidecek.

haberimizvar.net- CHP Antalya’da 9 Ağustos’ta Gazipaşa ile başlayan kongre süreci Manavgat’tın ardından Elmalı ve Korkuteli ile devam edecek. Her iki ilçede de kongreler 23 Ağustos’ta yapılacak. ELMALI’DA BAŞKAN GÜVEN TAZELEYECEK Elmalı’da saat 12.00’da başlayacak kongrede mevcut başkan Şakir Aydın, tek aday olarak seçimlere girecek. Toplam 130 delegenin yer aldığı Elmalı’da kongre, Esnaf ve Kredi Kooperatifi’nde düzenlenecek. KORKUTELİ’NDE DEĞİŞİM Korkuteli’nde şu anki ilçe başkanı Şeyhali Kara kongrede aday olmayacak. Kara yerine İsmail Karadeli, tek aday olarak seçime girecek ve yeni CHP Korkuteli ilçe başkanı olarak görev alacak. Korkuteli Belediyesi Düğün Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak kongrede 165 delege oy kullanabilecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya’da ilçe kongreleri süreci 5 Eylül’e kadar devam edecek. Gazipaşa ve Manavgat’ta tamamlanan seçimlerin ardından yarın, Elmalı ve Korkuteli’nde CHP’li delegeler sandığa gidecek.

haberimizvar.net- CHP Antalya’da 9 Ağustos’ta Gazipaşa ile başlayan kongre süreci Manavgat’tın ardından Elmalı ve Korkuteli ile devam edecek. Her iki ilçede de kongreler 23 Ağustos’ta yapılacak.

ELMALI’DA BAŞKAN GÜVEN TAZELEYECEK

Elmalı’da saat 12.00’da başlayacak kongrede mevcut başkan Şakir Aydın, tek aday olarak seçimlere girecek. Toplam 130 delegenin yer aldığı Elmalı’da kongre, Esnaf ve Kredi Kooperatifi’nde düzenlenecek.

KORKUTELİ’NDE DEĞİŞİM

Korkuteli’nde şu anki ilçe başkanı Şeyhali Kara kongrede aday olmayacak. Kara yerine İsmail Karadeli, tek aday olarak seçime girecek ve yeni CHP Korkuteli ilçe başkanı olarak görev alacak. Korkuteli Belediyesi Düğün Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak kongrede 165 delege oy kullanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.