Candan Erçetin Antalya’ya geliyor

YEREL 23.08.2023 - 10:13, Güncelleme: 23.08.2023 - 10:13
 

Candan Erçetin Antalya’ya geliyor

Ünlü sanatçı Canan Erçetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Antalya’da sevenleri ile buluşacak.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde düzenlenecek konser, 29 Ağustos Salı günü saat 20.30’da başlayacak. Konser dışında özel halk oyunları gösterisi de olacak. Konyaaltı Belediyesi Twitter hesabından da konseri duyurdu. Belediye sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: “Sevgili hemşehrilerimiz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı hep birlikte kutlayacağız. Coşkulu kutlamamızda gerçekleşecek Candan Erçetin konseri ve Halk Oyunları Topluluğumuzun gösterisine tüm yurttaşlarımız davetlidir. Zaferimizin 101. yılı kutlu olsun.”
Ünlü sanatçı Canan Erçetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Antalya’da sevenleri ile buluşacak.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde düzenlenecek konser, 29 Ağustos Salı günü saat 20.30’da başlayacak. Konser dışında özel halk oyunları gösterisi de olacak.

Konyaaltı Belediyesi Twitter hesabından da konseri duyurdu. Belediye sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Sevgili hemşehrilerimiz,

30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı hep birlikte kutlayacağız.

Coşkulu kutlamamızda gerçekleşecek Candan Erçetin konseri ve Halk Oyunları Topluluğumuzun gösterisine tüm yurttaşlarımız davetlidir. Zaferimizin 101. yılı kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.