Kepez'de yurt dışı uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.08.2023 - 15:47, Güncelleme: 30.08.2023 - 15:47
 

Kepez'de yurt dışı uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonda yurt dışından kente uyuşturucu getirdiği belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net-  Operasyonda 3 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin yurt dışından getirdiği sentetik uyuşturucuyu piyasaya süreceğini tespit etti. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, zanlının valizinde 3 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu ve 630 bin İran riyali ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Antalya'nın Kepez ilçesinde düzenlenen operasyonda yurt dışından kente uyuşturucu getirdiği belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

haberimizvar.net-  Operasyonda 3 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ile Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin yurt dışından getirdiği sentetik uyuşturucuyu piyasaya süreceğini tespit etti.

Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda, zanlının valizinde 3 kilo 100 gram sentetik uyuşturucu ve 630 bin İran riyali ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlının jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.