Şahin Korkuteli'nde

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.09.2023 - 10:15, Güncelleme: 01.09.2023 - 10:15
 

Şahin Korkuteli'nde

ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, ilçe ziyaretleri kapsamında Korkuteli'ni ziyaret etti.

haberimizvar.netVali Hulusi Şahin, ilçe ziyareti kapsamında geldiği Korkuteli'de, Hükümet Konağı'nda Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Hulusi Şahin, makamında Kaymakam Sezgin Üçüncü'den ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakam Sezgin Üçüncü, ziyaret anısına Vali Hulusi Şahin'e fığla bardağı hediye etti. Vali Hulusi Şahin, daha sonra Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti. Kanal Korkuteli projesini inceleyen Vali Hulusi Şahin, daha sonra arasta projesi, Sultan Alaaddin Camisi ve Emir Sinaneddin Medresesi restorasyonu ve çevre düzenlemesi çalışmalarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
ANTALYA Valisi Hulusi Şahin, ilçe ziyaretleri kapsamında Korkuteli'ni ziyaret etti.

haberimizvar.netVali Hulusi Şahin, ilçe ziyareti kapsamında geldiği Korkuteli'de, Hükümet Konağı'nda Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Hulusi Şahin, makamında Kaymakam Sezgin Üçüncü'den ilçe hakkında brifing aldı. Kaymakam Sezgin Üçüncü, ziyaret anısına Vali Hulusi Şahin'e fığla bardağı hediye etti.

Vali Hulusi Şahin, daha sonra Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret etti. Kanal Korkuteli projesini inceleyen Vali Hulusi Şahin, daha sonra arasta projesi, Sultan Alaaddin Camisi ve Emir Sinaneddin Medresesi restorasyonu ve çevre düzenlemesi çalışmalarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.