AKP’li Kepez Belediye Meclis Üyesi noter huzurunda istifa etti

SİYASET 01.09.2023 - 11:41, Güncelleme: 01.09.2023 - 11:55
 

AKP’li Kepez Belediye Meclis Üyesi noter huzurunda istifa etti

Ak Partili Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çakır, partisinden istifa etti. Çakır, istifasını noter aracılığıyla Kepez Belediyesi’ne gönderdi.

haberimvar.net- Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çakır, Kahramanmaraş Noterliğinde istifanamesini imzalayarak Kepez Belediyesi’ne gönderdi. Bilgi için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na da istifasını noter kanalıyla gönderen Çakır, dilekçede şunları kaydetti: “Bağlı bulunduğum siyasi partiden (AK PARTİ’DEN) ve Kepez Belediyesi’nde görev aldığım komisyonlardan 01.09.2023 bu tarihten itibaren istifa ediyorum, bağımsız olarak meclis üyeliğine devam ediyorum.” SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI Noterden aldığı belgeyi sosyal medya hesabından da paylaşan Çakır, takipçileri için de şunları yazdı: “Sevgili dost arkadaşlarım şu saat itibari ile Ak Parti’den istifamı vermiş bulunuyorum. Siz değerli dost ve arkadaşlarıma Antalya kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ak Partili Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çakır, partisinden istifa etti. Çakır, istifasını noter aracılığıyla Kepez Belediyesi’ne gönderdi.

haberimvar.net- Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çakır, Kahramanmaraş Noterliğinde istifanamesini imzalayarak Kepez Belediyesi’ne gönderdi. Bilgi için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na da istifasını noter kanalıyla gönderen Çakır, dilekçede şunları kaydetti: “Bağlı bulunduğum siyasi partiden (AK PARTİ’DEN) ve Kepez Belediyesi’nde görev aldığım komisyonlardan 01.09.2023 bu tarihten itibaren istifa ediyorum, bağımsız olarak meclis üyeliğine devam ediyorum.”

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Noterden aldığı belgeyi sosyal medya hesabından da paylaşan Çakır, takipçileri için de şunları yazdı:

“Sevgili dost arkadaşlarım şu saat itibari ile Ak Parti’den istifamı vermiş bulunuyorum. Siz değerli dost ve arkadaşlarıma Antalya kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.