Antalyaspor yeni sezona hazırlanıyor

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 01.09.2023 - 13:20, Güncelleme: 01.09.2023 - 13:20
 

Antalyaspor yeni sezona hazırlanıyor

Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

haberimizvar.net- Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik ve taktik çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, TVF Kadınlar 2. Lig 8. Grup'ta 14 hafta boyunca oynayacağı maçlar sonucunda grubu en üst sırada bitirmeyi hedefliyor. Başantrenör Fatih Atılgan yönetimindeki Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, fizik kondisyon çalışmalarının ardından lig etabıyla yeni çalışma programına geçmeyi planlıyor.
Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

haberimizvar.net- Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik ve taktik çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, TVF Kadınlar 2. Lig 8. Grup'ta 14 hafta boyunca oynayacağı maçlar sonucunda grubu en üst sırada bitirmeyi hedefliyor.

Başantrenör Fatih Atılgan yönetimindeki Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, fizik kondisyon çalışmalarının ardından lig etabıyla yeni çalışma programına geçmeyi planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.