MHP 6 ilçede kongreleri tamamladı

SİYASET 03.09.2023 - 16:16, Güncelleme: 03.09.2023 - 16:20
 

MHP 6 ilçede kongreleri tamamladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı, 6 ilçede kongrelerini tamamladı.

haberimizvar.net-Kongre takvimine start veren MHP Antalya İl Teşkilatı, Aksu, Döşemealtı, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Kemer’de ilçe kongrelerini yaptı. MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı ilçe kongrelerine mevcut ilçe başkanları tek aday olarak girdi. Güven tazeleyen ilçe başkanları kongre sonrası tebrikleri kabul etti. Buna göre; Aksu’da Hasan Efe Üstün, Döşemealtı’nda Kadir Gürcan, Muratpaşa’da Sadullah Güneş, Konyaaltı’nda Taner Takak, Kepez’de Servet Ersoy ve Kemer’de Hüseyin Kara yeniden ilçe başkanı seçildi.  
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı, 6 ilçede kongrelerini tamamladı.

haberimizvar.net-Kongre takvimine start veren MHP Antalya İl Teşkilatı, Aksu, Döşemealtı, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Kemer’de ilçe kongrelerini yaptı.
MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı ilçe kongrelerine mevcut ilçe başkanları tek aday olarak girdi. Güven tazeleyen ilçe başkanları kongre sonrası tebrikleri kabul etti. Buna göre; Aksu’da Hasan Efe Üstün, Döşemealtı’nda Kadir Gürcan, Muratpaşa’da Sadullah Güneş, Konyaaltı’nda Taner Takak, Kepez’de Servet Ersoy ve Kemer’de Hüseyin Kara yeniden ilçe başkanı seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.