Kepezspor'dan Aliağa maçı ile ilgili açıklama geldi

SPOR 11.09.2023 - 12:22, Güncelleme: 11.09.2023 - 12:22
 

Kepezspor'dan Aliağa maçı ile ilgili açıklama geldi

Teknik Direktör Çağdaş Çavuş, Aliağa maçı ile ilgili açıklama yaptı

haberimizvar.net-Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Kepezbelediyespor ve Aliağaspor maçını değerlendirdi. Çavuş, "Sezona belli bir hedef doğrultusunda başladığımız lig hazırlıklarına sezonun ilk maçı olan Aliağa FK maçı ile start verdik. Grubumuzun güçlü takımlarından olan Aliağa FK karşısında maça iyi başladık. İlk devre oyunu dengede tutup pozisyonlar bulduk. Devamında da gol bulup ilk devreye önde girdik. İkinci yarının başlarında çok fazla rüzgar olması oyunumuzu etkiledi. Ona rağmen pozisyon bulup birde penaltı atışından yararlanamadık. Maçı bitirebileceğimiz bir zamanda 4-2 hücuma çıkarken kaptırdığımız bir top ile golü yedik. Zorlu deplasmanda puan ile dönmüş olduk. İki takım adına dengeli bir maç oldu. Bundan sonra ki süreçte aynı oyun ve saha içi organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Oyuncu grubumla birlikte bu takımı çok güzel konuma getireceğiz. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü, Onursal Başkanımız Mustafa Yılmaz, Kulüp Başkanımız İsmail İltemir, yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza, desteğini hissettiğimiz herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.
Teknik Direktör Çağdaş Çavuş, Aliağa maçı ile ilgili açıklama yaptı
haberimizvar.net- Kepezspor Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Kepezbelediyespor ve Aliağaspor maçını değerlendirdi. Çavuş, "Sezona belli bir hedef doğrultusunda başladığımız lig hazırlıklarına sezonun ilk maçı olan Aliağa FK maçı ile start verdik. Grubumuzun güçlü takımlarından olan Aliağa FK karşısında maça iyi başladık. İlk devre oyunu dengede tutup pozisyonlar bulduk. Devamında da gol bulup ilk devreye önde girdik. İkinci yarının başlarında çok fazla rüzgar olması oyunumuzu etkiledi. Ona rağmen pozisyon bulup birde penaltı atışından yararlanamadık. Maçı bitirebileceğimiz bir zamanda 4-2 hücuma çıkarken kaptırdığımız bir top ile golü yedik. Zorlu deplasmanda puan ile dönmüş olduk. İki takım adına dengeli bir maç oldu. Bundan sonra ki süreçte aynı oyun ve saha içi organizasyonlarımıza devam edeceğiz. Oyuncu grubumla birlikte bu takımı çok güzel konuma getireceğiz. Bu maçta bizi yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tütüncü, Onursal Başkanımız Mustafa Yılmaz, Kulüp Başkanımız İsmail İltemir, yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza, desteğini hissettiğimiz herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.