CHP İl Başkanlığı’na 2 isim daha

KULİS 11.09.2023 - 13:40, Güncelleme: 11.09.2023 - 18:06
 

CHP İl Başkanlığı’na 2 isim daha

CHP İl Başkan adaylığıyla ilgili olarak yeni isimler ortaya atılıyor. Siyasi kulislerde iki farklı grup, 2 adayın ismini Antalya’da dillendirmeye başladı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi’nde Antalya İl Kongre tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. CHP’de Ankara siyaseti kadar Antalya siyaseti de hareketli geçiyor. CHP’de ortak aday çağrıları yapılsa da herkes kendi il başkan adayını çıkarma gayreti içinde çalışmalar yapıyor, toplantılar düzenliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, Konyaaltı İlçe eski Başkanı İlhan Buğdaycı’yı il başkanı yapmak için nabız yoklarken, partililer Yusuf Meriç, Mehmet Talay ve Polat Balkan’ın da eski milletvekili Nail Kamacı için çalıştığı iddia ediliyor. Öte yandan, konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yusuf Meriç,“Ortak aday olmalı fikri üzerinde duruyoruz. Kişi ismi genel merkezin, örgütün ve belediye başkanlarının karar vereceği bir durum. Partide iç değerlendirmeyi yapacak konumum yok. Bu sorumluluk bilinciyle CHP Antalya’nın ortak adayda mutabakat kararı alması adına elimden geleni yapıyorum ama isim belirleme parti tabanının kararı olur.” dedi.
CHP İl Başkan adaylığıyla ilgili olarak yeni isimler ortaya atılıyor. Siyasi kulislerde iki farklı grup, 2 adayın ismini Antalya’da dillendirmeye başladı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi’nde Antalya İl Kongre tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. CHP’de Ankara siyaseti kadar Antalya siyaseti de hareketli geçiyor. CHP’de ortak aday çağrıları yapılsa da herkes kendi il başkan adayını çıkarma gayreti içinde çalışmalar yapıyor, toplantılar düzenliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu, Konyaaltı İlçe eski Başkanı İlhan Buğdaycı’yı il başkanı yapmak için nabız yoklarken, partililer Yusuf Meriç, Mehmet Talay ve Polat Balkan’ın da eski milletvekili Nail Kamacı için çalıştığı iddia ediliyor.

Öte yandan, konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yusuf Meriç,“Ortak aday olmalı fikri üzerinde duruyoruz. Kişi ismi genel merkezin, örgütün ve belediye başkanlarının karar vereceği bir durum. Partide iç değerlendirmeyi yapacak konumum yok. Bu sorumluluk bilinciyle CHP Antalya’nın ortak adayda mutabakat kararı alması adına elimden geleni yapıyorum ama isim belirleme parti tabanının kararı olur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.