İYİ Parti’nin kararını böyle paylaştı

SİYASET 14.09.2023 - 12:09, Güncelleme: 14.09.2023 - 12:13
 

İYİ Parti’nin kararını böyle paylaştı

İYİ Parti İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz, partisinin yerel seçimlere kendi adaylarıyla katılma kararını yazılı bir açıklama ile duyurdu.

haberimizvar.net- İrfan Yılmaz, İYİ Parti'nin aldığı kararı şu ifadelerle kamuoyuna duyurdu: “İYİ Parti Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu karar ile 81 il ve 922 ilçe de Hür ve Müstakil Parti olarak yerel seçimlere katılacağımız açıklanmıştır. Bugünden itibaren İYİ Parti Antalya Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, çalışmalarımızı Genel Başkanımızın ışığında ve partimiz Genel İdare Kurulunun almış olduğu kararlar yönünde devam ettireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki Antalyamıza ve Antalyamızın tüm ilçelerine layık, düşüncesi ve tek gayesi halka hizmet etmek olan adaylar ile karşınızda olacağız. Bize inanın ve güvenin. Saygılarımızı sunarız.”
İYİ Parti İl Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Yılmaz, partisinin yerel seçimlere kendi adaylarıyla katılma kararını yazılı bir açıklama ile duyurdu.

haberimizvar.net- İrfan Yılmaz, İYİ Parti'nin aldığı kararı şu ifadelerle kamuoyuna duyurdu:

İYİ Parti Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu karar ile 81 il ve 922 ilçe de Hür ve Müstakil Parti olarak yerel seçimlere katılacağımız açıklanmıştır. Bugünden itibaren İYİ Parti Antalya Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, çalışmalarımızı Genel Başkanımızın ışığında ve partimiz Genel İdare Kurulunun almış olduğu kararlar yönünde devam ettireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın ki Antalyamıza ve Antalyamızın tüm ilçelerine layık, düşüncesi ve tek gayesi halka hizmet etmek olan adaylar ile karşınızda olacağız. Bize inanın ve güvenin. Saygılarımızı sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.