Vali Şahin Manavgat'ta yangınzedelerle görüştü

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.09.2023 - 13:28, Güncelleme: 28.09.2023 - 13:28
 

Vali Şahin Manavgat'ta yangınzedelerle görüştü

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Manavgat’ı ziyaret ederek ilçe hakkında detaylı bilgi aldı.

haberimizvar.net- Turizmin ve tarımın önemli merkezi Antalya’nın ilçelerini tanımak adına çalışmalarına ve ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam eden Vali Hulusi Şahin, Manavgat İlçesi'ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Manavgat programı kapsamında Manavgat Kaymakamı Adil Karataş ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret eden Vali Şahin, ilçenin eğitim altyapısı, turizmi, tarımı, tarihi ve turistik yerleri hakkında detaylı bilgi aldı. Kaymakamlık ve belediyedeki temaslarının ardından Side Müzesi, Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı gezen Vali Şahin, yapım çalışmaları devam eden yeni Manavgat Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Şahin, Manavgat’taki son ziyaretini 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Manavgat yangınında zarar gören Kalemler Mahallesi’ne gerçekleştirerek yangın afetinden zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya’nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Manavgat’ı ziyaret ederek ilçe hakkında detaylı bilgi aldı.

haberimizvar.net- Turizmin ve tarımın önemli merkezi Antalya’nın ilçelerini tanımak adına çalışmalarına ve ziyaretlerine aralıksız bir şekilde devam eden Vali Hulusi Şahin, Manavgat İlçesi'ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Manavgat programı kapsamında Manavgat Kaymakamı Adil Karataş ve Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i ziyaret eden Vali Şahin, ilçenin eğitim altyapısı, turizmi, tarımı, tarihi ve turistik yerleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaymakamlık ve belediyedeki temaslarının ardından Side Müzesi, Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı gezen Vali Şahin, yapım çalışmaları devam eden yeni Manavgat Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Şahin, Manavgat’taki son ziyaretini 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan Manavgat yangınında zarar gören Kalemler Mahallesi’ne gerçekleştirerek yangın afetinden zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.