Candan Erçetin Antalya'ya geliyor

KÜLTÜR 03.10.2023 - 15:09, Güncelleme: 03.10.2023 - 15:09
 

Candan Erçetin Antalya'ya geliyor

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Antalya Açık Hava’da sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

haberimizvar.net- 20 Ekim günü Antalya’ya gelecek olan Candan Erçetin, Antalya Açık Hava’da sahne alacak. Kendine has müziği ve eşsiz sesiyle dinleyicide derin duygulara neden olan dokunaklı şarkıların yıldızı Candan Erçetin, sevilen şarkılarını Antalya’da hayranlarına yeniden seslendirecek. Gamsız Hayat şarkısıyla dinleyenleri duygusal yolculuğa çıkartan sanatçı, şarkısını geniş kitlelere ulaştırmayı başardı. Melek ve Neden gibi unutulmaz parçalara da imza atan Candan Erçetin, repertuarında yer alan diğer şarkıları da Antalya’da seslendirecek. Konser için geri sayım devam ederken biletler ise satışa çıktı. Candan Erçetin’in canlı performansına şahit olmak isteyenler konser biletlerini almaya başladı. Antalya Gündem Gazetesi'nden Ayşegül Şahin'in haberine göre 20 Ekim tarihinde gerçekleşecek konserin bilet fiyatları ise 452 TL’den başlayarak bin 695 TL’ye kadar çıkıyor. Sanatçının 5’nci kategori biletleri tükenirken diğer kategorilerde satışta olan bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi; Kategori 4: 565 TL, kategori 3: 678 TL, kategori 2: 847 TL 50 kuruş, kategori 1: bin 17 TL ve VİP: bin 695 TL
Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Antalya Açık Hava’da sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

haberimizvar.net- 20 Ekim günü Antalya’ya gelecek olan Candan Erçetin, Antalya Açık Hava’da sahne alacak. Kendine has müziği ve eşsiz sesiyle dinleyicide derin duygulara neden olan dokunaklı şarkıların yıldızı Candan Erçetin, sevilen şarkılarını Antalya’da hayranlarına yeniden seslendirecek. Gamsız Hayat şarkısıyla dinleyenleri duygusal yolculuğa çıkartan sanatçı, şarkısını geniş kitlelere ulaştırmayı başardı. Melek ve Neden gibi unutulmaz parçalara da imza atan Candan Erçetin, repertuarında yer alan diğer şarkıları da Antalya’da seslendirecek.

Konser için geri sayım devam ederken biletler ise satışa çıktı. Candan Erçetin’in canlı performansına şahit olmak isteyenler konser biletlerini almaya başladı.

Antalya Gündem Gazetesi'nden Ayşegül Şahin'in haberine göre 20 Ekim tarihinde gerçekleşecek konserin bilet fiyatları ise 452 TL’den başlayarak bin 695 TL’ye kadar çıkıyor. Sanatçının 5’nci kategori biletleri tükenirken diğer kategorilerde satışta olan bilet fiyatları ise şu şekilde belirlendi;

Kategori 4: 565 TL, kategori 3: 678 TL, kategori 2: 847 TL 50 kuruş, kategori 1: bin 17 TL ve VİP: bin 695 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.