Takla atan araçta anne kız yaralandı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.10.2023 - 16:33, Güncelleme: 17.10.2023 - 16:33
 

Takla atan araçta anne kız yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde takla atan araçta bulunan sürücü anne ile kızı yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, saat 13.00 sıralarından Gedik Mahallesi 1251 sokakta meydana geldi. Merve M. idaresindeki 34 HB 4281 plakalı araç seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir evin demir bahçe kapısına çarptı. Kontrolden çıkan araç takla atarak durabildi. Kazada sürücü Merve M. ile araçtaki kızı Erin M. yaralandı. İhbar sonrası kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Anne ile kızı çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Serik'te bulunan özel hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların durumunun hafif olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili polis inceleme başlattı.
Antalya'nın Serik ilçesinde takla atan araçta bulunan sürücü anne ile kızı yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza, saat 13.00 sıralarından Gedik Mahallesi 1251 sokakta meydana geldi. Merve M. idaresindeki 34 HB 4281 plakalı araç seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir evin demir bahçe kapısına çarptı. Kontrolden çıkan araç takla atarak durabildi. Kazada sürücü Merve M. ile araçtaki kızı Erin M. yaralandı.

İhbar sonrası kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Anne ile kızı çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkartıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Serik'te bulunan özel hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların durumunun hafif olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili polis inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.