Serik'te Millet Kütüphanesi törenle açıldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.10.2023 - 13:54, Güncelleme: 26.10.2023 - 13:54
 

Serik'te Millet Kütüphanesi törenle açıldı

Antlaya'nın Serik ilçesinde Millet Bahçesi içerisinde Serik Belediyesi tarafından oluşturulan Millet Kütüphanesi törenle açıldı.

haberimizvar.net- Açılış programına Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Murat Fidan, kurum amirleri, STK'lar ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Antalya Genç İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılıştan önce Serik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Serik Gülsün Süleyman Süral MYO öğrencileri ile tanışma programı yapıldı. Sonrasında da açılışa geçildi. Duanın ardından açılış kurdelesi Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, Gülsün Süleyman Süral MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Fidan ve diğer katılımcılar tarafından kesildi. Kütüphaneye kitap yardımında bulunan Antalya Genç İş İnsanları Derneği adına Başkan Osman Sert'e Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından plaket verildi. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Bugün hem kütüphanemizin açılışını hem de geleneksel hale getirdiğimiz ve 3'üncüsünü düzenlediğimiz üniversite öğrencilerimizle buluşma etkinliğimizi yapıyoruz. Öğrencilerimizi bu ilçenin misafiri olarak görüyoruz. Dolayısıyla sizler hakikaten bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Kütüphanemizin açılışını yaptıktan sonra yine belediyemizin organize ettiği ilçemizin görülmesi gereken yerlerini sizlere gezdirecekler" dedi. Mevcuttaki alanda geçmişte atıkların toplandığını, şimdi ise Millet Bahçesi olduğunu anlatan Başkan Aputkan, "Öğrencilerimiz buraya gelip çay içebilecek, kütüphanemizden faydalanabilecek. Bir de geçen yıl öğrencilerimize verdiğimiz bir sözümüz vardı. İhtiyacı olan öğrencilerimizden anne ve babasını ziyarete gitmek isteyenlerin bir defaya mahsus gidiş ve dönüş yol paralarını karşılıyorduk. Bunu bu sene yeniden başlatacağız. Bu müjdeyi de vermek isterim. Faydalanmak isteyen öğrenciler okul kanalıyla bize ulaşabilir. Millet Bahçesi'nin Serik'e kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum ve Antalya milletvekillerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. Program sonunda Serik Gülsün Süleyman Süral MYO öğrencileri Aspendos Antik Tiyatrosu'ndan başlayıp, gün boyu sürecek geziye katıldı. 
Antlaya'nın Serik ilçesinde Millet Bahçesi içerisinde Serik Belediyesi tarafından oluşturulan Millet Kütüphanesi törenle açıldı.

haberimizvar.net- Açılış programına Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Murat Fidan, kurum amirleri, STK'lar ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, Antalya Genç İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılıştan önce Serik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Serik Gülsün Süleyman Süral MYO öğrencileri ile tanışma programı yapıldı. Sonrasında da açılışa geçildi. Duanın ardından açılış kurdelesi Belediye Başkanı Enver Aputkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, Gülsün Süleyman Süral MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Fidan ve diğer katılımcılar tarafından kesildi. Kütüphaneye kitap yardımında bulunan Antalya Genç İş İnsanları Derneği adına Başkan Osman Sert'e Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından plaket verildi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, "Bugün hem kütüphanemizin açılışını hem de geleneksel hale getirdiğimiz ve 3'üncüsünü düzenlediğimiz üniversite öğrencilerimizle buluşma etkinliğimizi yapıyoruz. Öğrencilerimizi bu ilçenin misafiri olarak görüyoruz. Dolayısıyla sizler hakikaten bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Kütüphanemizin açılışını yaptıktan sonra yine belediyemizin organize ettiği ilçemizin görülmesi gereken yerlerini sizlere gezdirecekler" dedi.

Mevcuttaki alanda geçmişte atıkların toplandığını, şimdi ise Millet Bahçesi olduğunu anlatan Başkan Aputkan, "Öğrencilerimiz buraya gelip çay içebilecek, kütüphanemizden faydalanabilecek. Bir de geçen yıl öğrencilerimize verdiğimiz bir sözümüz vardı. İhtiyacı olan öğrencilerimizden anne ve babasını ziyarete gitmek isteyenlerin bir defaya mahsus gidiş ve dönüş yol paralarını karşılıyorduk. Bunu bu sene yeniden başlatacağız. Bu müjdeyi de vermek isterim. Faydalanmak isteyen öğrenciler okul kanalıyla bize ulaşabilir. Millet Bahçesi'nin Serik'e kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Murat Kurum ve Antalya milletvekillerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Program sonunda Serik Gülsün Süleyman Süral MYO öğrencileri Aspendos Antik Tiyatrosu'ndan başlayıp, gün boyu sürecek geziye katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.