Organ nakli rekortmeni veda etti

GÜNDEM 31.10.2023 - 10:02, Güncelleme: 31.10.2023 - 10:02
 

Organ nakli rekortmeni veda etti

Ünlü organ nakli rekortmeni Prof. Dr. Alper Demirbaş, 28 yıldır sürdürdüğü organ nakli ameliyatları ve 36 yıldır sürdürdüğü genel cerrahi ameliyatlarını ve kurucusu olduğu ve 15 yıldır başkanlığını yaptığını Medical Park Antalya Hastanesi Organ Nakli Merkezi'ne veda ettiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Son 6 yılda 3 bin 500'ü aşkın organ naklini gerçekleştiren Antalyalı ünlü organ nakli rekortmeni Prof. Dr. Alper Demirbaş, 25 Ekim 2023tarihi itibariyle hekimliğe veda ettiğini açıkladı.  Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kurucusu olduğu Medical Park Antalya Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanlığı'nı bıraktığını da, bilinmeyen bir süre herhangi bir hastanede çalışmayı düşünmediğini de belirtti. Organ nakli rekortmeni Prof. Dr. Alper Demirbaş, hekimliği bırakma kararını açıkladığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: " Değerli dostlar,, sevgili hastalarım. Aralıksız 28 yıldır sürdürdüğü organ nakli ameliyatları ve 36 yıldır sürdürdüğüm genel cerrahi ameliyatlarını 25 Ekim 2023 tarihi itibariyle bıraktım. Kurucularından olduğum ve 15 yıldır başkanlığını yaptığım Medical Park Antalya Hastanesi'nden de aynı tarih itibariyle ayrıldım. Uzunluğunu bilmediğim bir süre herhangi bir hastanede çalışmayacağım. Meslek hayatım boyunca her dakikamı değerli kılan ve hastalıklarının tedavisi için elimden gelen her şeyi yaptığım tüm hastalarıma, bana destek olan, olmayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben her birinize hakkımı helal ediyorum, lütfen sizler de helal ediniz. Sağlıklı günlerde yeniden görüşebilmek umuduyla"
Ünlü organ nakli rekortmeni Prof. Dr. Alper Demirbaş, 28 yıldır sürdürdüğü organ nakli ameliyatları ve 36 yıldır sürdürdüğü genel cerrahi ameliyatlarını ve kurucusu olduğu ve 15 yıldır başkanlığını yaptığını Medical Park Antalya Hastanesi Organ Nakli Merkezi'ne veda ettiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Son 6 yılda 3 bin 500'ü aşkın organ naklini gerçekleştiren Antalyalı ünlü organ nakli rekortmeni Prof. Dr. Alper Demirbaş, 25 Ekim 2023tarihi itibariyle hekimliğe veda ettiğini açıkladı. 

Demirbaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kurucusu olduğu Medical Park Antalya Hastanesi Organ Nakli Merkezi Başkanlığı'nı bıraktığını da, bilinmeyen bir süre herhangi bir hastanede çalışmayı düşünmediğini de belirtti.

Organ nakli rekortmeni Prof. Dr. Alper Demirbaş, hekimliği bırakma kararını açıkladığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: " Değerli dostlar,, sevgili hastalarım. Aralıksız 28 yıldır sürdürdüğü organ nakli ameliyatları ve 36 yıldır sürdürdüğüm genel cerrahi ameliyatlarını 25 Ekim 2023 tarihi itibariyle bıraktım. Kurucularından olduğum ve 15 yıldır başkanlığını yaptığım Medical Park Antalya Hastanesi'nden de aynı tarih itibariyle ayrıldım. Uzunluğunu bilmediğim bir süre herhangi bir hastanede çalışmayacağım. Meslek hayatım boyunca her dakikamı değerli kılan ve hastalıklarının tedavisi için elimden gelen her şeyi yaptığım tüm hastalarıma, bana destek olan, olmayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben her birinize hakkımı helal ediyorum, lütfen sizler de helal ediniz. Sağlıklı günlerde yeniden görüşebilmek umuduyla"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.