Manavgat'ta kaza 1 kadın yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2023 - 12:20, Güncelleme: 31.10.2023 - 12:20
 

Manavgat'ta kaza 1 kadın yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza; Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi'nde meydana geldi. Sorgun Bulvarı'na üzerinde 07 AZR 912 plakalı otomobiliyle seyir halinde bulunan Deniz İ., yolun karşısına geçmeye çalışan Sündüz K.'ye çarptı. Yola savrularak yaralanan kadın, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Otelden Manavgat’a gittiğini söyleyen sürücü Deniz İ., “Buraya geldiğimde yolun sağında duran bir motosiklet gördüm. Bir anda yolun karşısından bir kadın yola fırladı ve fren yapmama bile fırsat bulamadan kadına çarptım” dedi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

haberimizvar.net- Kaza; Sorgun Mahallesi Acısu Caddesi'nde meydana geldi. Sorgun Bulvarı'na üzerinde 07 AZR 912 plakalı otomobiliyle seyir halinde bulunan Deniz İ., yolun karşısına geçmeye çalışan Sündüz K.'ye çarptı. Yola savrularak yaralanan kadın, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Otelden Manavgat’a gittiğini söyleyen sürücü Deniz İ., “Buraya geldiğimde yolun sağında duran bir motosiklet gördüm. Bir anda yolun karşısından bir kadın yola fırladı ve fren yapmama bile fırsat bulamadan kadına çarptım” dedi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.