CHP'li Yıldız Aksu'ya talip

SİYASET 09.11.2023 - 16:14, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:14
 

CHP'li Yıldız Aksu'ya talip

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde partisinden Aksu Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadığını söyledi. Aksu CHP İlçe Yönetimi'nde kendisinin adaylığı konusunda görüş birliğine varıldığını söyledi.

haberimizvar.net- 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça heyecan da artmaya, belediye başkan aday adayları da sahaya çıkmaya başladı. CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Haberimiz var. Netpartisinin Aksu Belediye Başkan Adaylığına talip olduğunu, çalışmalarını da sürdürdüğünü söyledi. 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça heyecan artıyor, belediye başkan aday adayları ile belediye meclis üyesi adayları da sahaya çıkmaya başlıyor. Siyaset kulislerinde Antalya'nın merkez ilçesi Aksu'da belediye başkanlığı seçiminin kıran kırana geçeceği konuşulurken, belediye başkan aday adayları da ısınma turlarına başladı. CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, belediye başkan adaylığına talip olduğunu duyurdu. Kenan Yıldız, CHP Aksu İlçe Yönetimi'nin kendisinin başkan adaylığı konusunda fikir birliği içinde olduğunu belirterek. "Yönetimde arkadaşlar-benim başkan adaylığım için karar aldılar. Dediler ki-parçalanma, bölünme olmasın, Aksu'da seçimi kazanmak için tüm gücümüzle çalışalım ve sana destek olalım. Arkadaşlarımın bu kararı üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum, CHP'yi Aksu'da birinci parti yapmak ve belediye başkanlığını kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. İddialıyız Aksu, yeni dönemde CHP'li bir belediye başkanı tarafından yönetilecek, çünkü Aksu bunu hak ediyor" dedi.
CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde partisinden Aksu Belediye Başkan Adayı olmak için kolları sıvadığını söyledi. Aksu CHP İlçe Yönetimi'nde kendisinin adaylığı konusunda görüş birliğine varıldığını söyledi.

haberimizvar.net- 30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça heyecan da artmaya, belediye başkan aday adayları da sahaya çıkmaya başladı. CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Haberimiz var. Netpartisinin Aksu Belediye Başkan Adaylığına talip olduğunu, çalışmalarını da sürdürdüğünü söyledi.

30 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça heyecan artıyor, belediye başkan aday adayları ile belediye meclis üyesi adayları da sahaya çıkmaya başlıyor. Siyaset kulislerinde Antalya'nın merkez ilçesi Aksu'da belediye başkanlığı seçiminin kıran kırana geçeceği konuşulurken, belediye başkan aday adayları da ısınma turlarına başladı.

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, belediye başkan adaylığına talip olduğunu duyurdu. Kenan Yıldız, CHP Aksu İlçe Yönetimi'nin kendisinin başkan adaylığı konusunda fikir birliği içinde olduğunu belirterek. "Yönetimde arkadaşlar-benim başkan adaylığım için karar aldılar. Dediler ki-parçalanma, bölünme olmasın, Aksu'da seçimi kazanmak için tüm gücümüzle çalışalım ve sana destek olalım. Arkadaşlarımın bu kararı üzerine çalışmalarımı sürdürüyorum, CHP'yi Aksu'da birinci parti yapmak ve belediye başkanlığını kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. İddialıyız Aksu, yeni dönemde CHP'li bir belediye başkanı tarafından yönetilecek, çünkü Aksu bunu hak ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.