5 bin öğrenciye trafik eğitimi verildi

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.11.2023 - 12:31, Güncelleme: 11.11.2023 - 12:31
 

5 bin öğrenciye trafik eğitimi verildi

Antalya'da jandarma, 'Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda' adlı proje kapsamında ara tatil öncesi 45 okuldaki ve 5 bin öğrenciye trafik eğitimi verdi.

haberimizvar.net- Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda' adlı proje kapsamında ara tatil öncesi öğrencilere trafik kuralları hakkında eğitim gerçekleştirildi. Antalya ve ilçelerindeki 45 okulda 5 bin öğrenciye trafik kuralları anlatıldı. Eğitimlerde bisiklet kullanma, yaya yolları, trafik ışık ve işaretleri, emniyet kemeri ve kask kullanımı, trafikte duyarlı ve bilinçli bireyler olunması konularında farkındalık oluşturulması hedeflendi. Öğrencilere trafik eğitim modüllerinin bulunduğu broşürler, boyama kitapları ve reflektif yelekler dağıtıldı.
Antalya'da jandarma, 'Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda' adlı proje kapsamında ara tatil öncesi 45 okuldaki ve 5 bin öğrenciye trafik eğitimi verdi.

haberimizvar.net-  Antalya İl Jandarma Komutanlığı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Tatilde de Trafik Kuralları Aklımda' adlı proje kapsamında ara tatil öncesi öğrencilere trafik kuralları hakkında eğitim gerçekleştirildi. Antalya ve ilçelerindeki 45 okulda 5 bin öğrenciye trafik kuralları anlatıldı. Eğitimlerde bisiklet kullanma, yaya yolları, trafik ışık ve işaretleri, emniyet kemeri ve kask kullanımı, trafikte duyarlı ve bilinçli bireyler olunması konularında farkındalık oluşturulması hedeflendi. Öğrencilere trafik eğitim modüllerinin bulunduğu broşürler, boyama kitapları ve reflektif yelekler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.