Baba özel kalem müdürü olunca! Gelin ve damada takılan paralar 45 metreyi buldu

GÜNDEM 18.11.2023 - 00:37, Güncelleme: 18.11.2023 - 01:03
 

Baba özel kalem müdürü olunca! Gelin ve damada takılan paralar 45 metreyi buldu

Aksu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya’nın oğlu Ahmet ile Derya Aydın’ın nişan töreninde Ak Partililer para takma yarışına girdi. Damada ve geline takılan para zinciri 45 metreyi buldu.

haberimizvar.net- AK Partili Aksu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya ile Asiye Kızılkaya’nın oğlu Ahmet Kızılkaya ve Hasret Aydın ile Tekmile Aydın çiftinin kızı Derya Aydın nişanlandı.  AK PARTİLİLERİN YARIŞI Aksu Köseoğlu Düğün Salonu’nda bu gece düzenlenen nişan törenine Ak Partililer akın etti. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekili Avukat İbrahim Ethem Taş, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı törende davetliler yeni nişanlı gençlere para takma yarışına girdi. 45 METRELİK PARA ZİNCİRİ Gelinden fazla damat Ahmet Kızılkaya’ya altın ve para takıldı. Takılan paralar boynundaki kurdeleyi doldurunca, para zinciri oluşturuldu ve damadın boynuna dolandı. Nişan töreni sonunda gelin ve damada takılan para zincirinin 45 metreyi bulması dikkat çekti.
Aksu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya’nın oğlu Ahmet ile Derya Aydın’ın nişan töreninde Ak Partililer para takma yarışına girdi. Damada ve geline takılan para zinciri 45 metreyi buldu.

haberimizvar.net- AK Partili Aksu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya ile Asiye Kızılkaya’nın oğlu Ahmet Kızılkaya ve Hasret Aydın ile Tekmile Aydın çiftinin kızı Derya Aydın nişanlandı. 

AK PARTİLİLERİN YARIŞI

Aksu Köseoğlu Düğün Salonu’nda bu gece düzenlenen nişan törenine Ak Partililer akın etti. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekili Avukat İbrahim Ethem Taş, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı törende davetliler yeni nişanlı gençlere para takma yarışına girdi.

45 METRELİK PARA ZİNCİRİ

Gelinden fazla damat Ahmet Kızılkaya’ya altın ve para takıldı. Takılan paralar boynundaki kurdeleyi doldurunca, para zinciri oluşturuldu ve damadın boynuna dolandı. Nişan töreni sonunda gelin ve damada takılan para zincirinin 45 metreyi bulması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.