"Bize ve Serikliye ayıp etti"

SİYASET 21.11.2023 - 11:17, Güncelleme: 21.11.2023 - 13:42
 

"Bize ve Serikliye ayıp etti"

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifa etmesine sert tepki gösterdi, "Bize ve Serikliye ayıp etti" dedi.

haberimizvar.net- AKP'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifa etmesi siyaset kulislerinde bomba etkisi yaparken, AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aputkan'ın istifasına sert tepki gösterdi, "Bize ve Serikli'ye ayıp etti" dedi. Çetin, Aputkan'ın partisinden istifasıyla ilgili olarak Gazeteci Ali Buldu'ya yaptığı açıklamada, "Biz onu her şeye rağmen korumuştuk. Daha önce ihracı gerektiren hareketler yapmasına rağmen bölge halkına rahat hizmet versin diye disipline vermedik, hoşgörülü davrandık" şeklinde konuştu.. Ali Buldu,. sosyal medya hesabından AK Parti İl Başkanı Ali Çetin'in Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamayı paylaştı. Çetin, Aputkan'ın istifasına yönelik olarak şu ifadeleri kullandı: "Enver Beyin istifasını sizden öğrendik. Bize açıklama veya bilgi gelmedi. Telefonla bile aramadı. Ama şu bir gerçek ki bize olduğu kadar Seriklilere ayıp etti. Kapalı kapılar arkasında nasıl bir pazarlık veya neyin alışverişini yaptıysa çareyi gitmekte buldu. Aday olup olmayacağı bile belli değildi. Daha önce ihracı gerektiren hareketler yapmasına rağmen bölge halkına rahat hizmet versin diye disipline vermedik, hoşgörülü davrandık, Milletvekillerimiz Ankara'da hep destek oldu. Her şeye rağmen dışarıya karşı koruduk" GİDENİN YERİ HER ZAMAN DOLAR Ali Çetin, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi : " Turizm Bakanlığını gereksiz yere mahkemeye verdi, yine de bir şey yapmadık. Ona rağmen çekip gitmesi tuhaf. Biz hükümet partisiyiz ve her zaman güçlüyüz. Gidenin yeri her zaman dolar. Şu anda birbirinden kıymetli adaylarımız var. Önceki seçimde eski Başkan Ramazan Çalık, aday gösterilmeyeceğini öğrendiğinde son güne kadar bizimleydi ve aleyhte çalışmadı. Daha sonra başka partiye gitmesine rağmen mutlu olmadığını söyleyip, AK Parti'ye geri döndü ve yeniden hizmet için aday oldu. Giden mutlu olmaz. Geçen dönem Serik'te 15 adayımız vardı. Enver Bey aday adayı bile değilken ismi üzerinde mutabık kalındı ve aday olup başkan seçildi. Ona verilen kıymeti anlayamadı. Yaptığı bize ve Serikli'ye ayıp, saygısızlık"
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifa etmesine sert tepki gösterdi, "Bize ve Serikliye ayıp etti" dedi.

haberimizvar.net- AKP'li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifa etmesi siyaset kulislerinde bomba etkisi yaparken, AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aputkan'ın istifasına sert tepki gösterdi, "Bize ve Serikli'ye ayıp etti" dedi. Çetin, Aputkan'ın partisinden istifasıyla ilgili olarak Gazeteci Ali Buldu'ya yaptığı açıklamada, "Biz onu her şeye rağmen korumuştuk. Daha önce ihracı gerektiren hareketler yapmasına rağmen bölge halkına rahat hizmet versin diye disipline vermedik, hoşgörülü davrandık" şeklinde konuştu.. Ali Buldu,. sosyal medya hesabından AK Parti İl Başkanı Ali Çetin'in Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ın partisinden istifasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamayı paylaştı. Çetin, Aputkan'ın istifasına yönelik olarak şu ifadeleri kullandı:

"Enver Beyin istifasını sizden öğrendik. Bize açıklama veya bilgi gelmedi. Telefonla bile aramadı. Ama şu bir gerçek ki bize olduğu kadar Seriklilere ayıp etti. Kapalı kapılar arkasında nasıl bir pazarlık veya neyin alışverişini yaptıysa çareyi gitmekte buldu. Aday olup olmayacağı bile belli değildi. Daha önce ihracı gerektiren hareketler yapmasına rağmen bölge halkına rahat hizmet versin diye disipline vermedik, hoşgörülü davrandık, Milletvekillerimiz Ankara'da hep destek oldu. Her şeye rağmen dışarıya karşı koruduk" GİDENİN YERİ HER ZAMAN DOLAR Ali Çetin, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi : " Turizm Bakanlığını gereksiz yere mahkemeye verdi, yine de bir şey yapmadık. Ona rağmen çekip gitmesi tuhaf. Biz hükümet partisiyiz ve her zaman güçlüyüz. Gidenin yeri her zaman dolar. Şu anda birbirinden kıymetli adaylarımız var. Önceki seçimde eski Başkan Ramazan Çalık, aday gösterilmeyeceğini öğrendiğinde son güne kadar bizimleydi ve aleyhte çalışmadı. Daha sonra başka partiye gitmesine rağmen mutlu olmadığını söyleyip, AK Parti'ye geri döndü ve yeniden hizmet için aday oldu. Giden mutlu olmaz. Geçen dönem Serik'te 15 adayımız vardı. Enver Bey aday adayı bile değilken ismi üzerinde mutabık kalındı ve aday olup başkan seçildi. Ona verilen kıymeti anlayamadı. Yaptığı bize ve Serikli'ye ayıp, saygısızlık"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.