Kabadayı Ak Parti'den Serik adayı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.11.2023 - 11:34, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:34
 

Kabadayı Ak Parti'den Serik adayı

AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Ak Parti'den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı.

haberimizvar.net- Kalabalık bir topluluk ile ilçe binasına gelen Fatih Kabadayı, Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz'e evraklarını teslim etti. Parti binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Kabadayı, “Antalya'nın bu güzide ilçesinde doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını bu ilçede idame etmiş bir kardeşiniz olarak Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Davamızdan taviz vermeden, gece gündüz bulunduğum her kademede ilçemizin gelişmesi için hizmet etmeyi görev edindim. Başta sizlerin desteği ve duasıyla çıktığım bu yolda rabbim mahçup etmesin" dedi. İş dünyası ve turizm sektöründe bunca yıldır kazandığı tecrübeyle Serik'e hizmet etmek adına başvuruda bulunduğunu kaydeden Fatih Kabadayı, "İlimizin güzide ilçesi olan Serik'in bir evladı olarak aşkla, gayretle, heyecanla şehrimiz için, sizler için sokak sokak, mahalle mahalle gezerek hizmet etmeye sizlerin huzurunda söz veriyorum. Her daim Serikli hemşehrilerimizin yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevincine ortak olmaya çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.  Serik için istişare ve ortak akılda birlikte karar vereceklerini belirten Kabadayı, şöyle konuştu: "Ben yaptım oldu değil, nasıl yapabiliriz diyen bugünü analiz edip, yarını planlayan, yeniliğe ve değişime uyum sağlayan kaynakları, verimli kullanma noktasında hassas, şeffaf, açık, hesap verebilen, ilçemizin her bir ferdinin görüşü olan yönetim kavramını ön plana çıkaran bir belediyecilik için adayım. Özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunmayı düstur edinen Ak Parti belediyeciliği için adayım. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum."  Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz ise “Partimize uzun yıllar hizmet yapmış, en son il başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı turizmci Fatih Kabadayı ile birlikte 9 aday adayı başvurdu. Fatih Kabadayı'ya çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. İlçe başkanımız ile birlikte hepsi birbirinden değerli aday adayımız oldu" dedi.
AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Ak Parti'den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı.

haberimizvar.net- Kalabalık bir topluluk ile ilçe binasına gelen Fatih Kabadayı, Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz'e evraklarını teslim etti. Parti binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Kabadayı, “Antalya'nın bu güzide ilçesinde doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını bu ilçede idame etmiş bir kardeşiniz olarak Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Davamızdan taviz vermeden, gece gündüz bulunduğum her kademede ilçemizin gelişmesi için hizmet etmeyi görev edindim. Başta sizlerin desteği ve duasıyla çıktığım bu yolda rabbim mahçup etmesin" dedi.

İş dünyası ve turizm sektöründe bunca yıldır kazandığı tecrübeyle Serik'e hizmet etmek adına başvuruda bulunduğunu kaydeden Fatih Kabadayı, "İlimizin güzide ilçesi olan Serik'in bir evladı olarak aşkla, gayretle, heyecanla şehrimiz için, sizler için sokak sokak, mahalle mahalle gezerek hizmet etmeye sizlerin huzurunda söz veriyorum. Her daim Serikli hemşehrilerimizin yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevincine ortak olmaya çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

Serik için istişare ve ortak akılda birlikte karar vereceklerini belirten Kabadayı, şöyle konuştu:

"Ben yaptım oldu değil, nasıl yapabiliriz diyen bugünü analiz edip, yarını planlayan, yeniliğe ve değişime uyum sağlayan kaynakları, verimli kullanma noktasında hassas, şeffaf, açık, hesap verebilen, ilçemizin her bir ferdinin görüşü olan yönetim kavramını ön plana çıkaran bir belediyecilik için adayım. Özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunmayı düstur edinen Ak Parti belediyeciliği için adayım. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum." 

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz ise “Partimize uzun yıllar hizmet yapmış, en son il başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı turizmci Fatih Kabadayı ile birlikte 9 aday adayı başvurdu. Fatih Kabadayı'ya çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. İlçe başkanımız ile birlikte hepsi birbirinden değerli aday adayımız oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.