Peker : Kepez bir başka güzel olacak

SİYASET 29.11.2023 - 12:13, Güncelleme: 29.11.2023 - 12:13
 

Peker : Kepez bir başka güzel olacak

AK Parti Kepez Belediye başkan aday adayı Rüştü Peker, "31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez'de oy oranlarını patlatacağız ve seçimi kazanacağız, Kepez bizimle bir başka güzel olacak" dedi.

haberimizvar.net- AK Parti Kepez belediye başkan aday adayı Rüştü Peker, düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı. Peker, "31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez'de oy oranlarını patlatacağız ve seçimleri kazanacağız" dedi. "Kepez bizimle bir başka güzel olacak" diyen Peker, şunları söyledi: "Kepez'de Ak Parti'yi yine birinci parti olarak çıkarmak için Cumhur İttifakı ile birlikte çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak amacımız bugüne kadar ki en yüksek oyu alarak Kepez'de ve Büyükşehir'de rekor kırmaktır. Kepez'in 68 mahallesine yapılan hizmetleri bildiğimiz gibi, yapılması gerektiğini düşündüğümüz hizmetler de bulunmakta. Aday olduğumuzda da noter onaylı birbirinden güzel projelerimizi hemşehrilerimiz ile paylaşacağız"  Kepez'in değişiminde pay sahibi olmak istediğini belirten Peker, " Ömrünü Kepez'de geçirmiş, hem siyasi platformda hem de belediye hizmetleri alanında hem de sivil toplum dernekleri alanında yıllarca uğraş vermiş birisi olarak diyorum ki, bugüne kadar yaptıklarımız ve bugüne kadar size söylemiş olduklarımız yarınlara dair yapacak olduklarımızın ön fragmanıdır" dedi.
AK Parti Kepez Belediye başkan aday adayı Rüştü Peker, "31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez'de oy oranlarını patlatacağız ve seçimi kazanacağız, Kepez bizimle bir başka güzel olacak" dedi.

haberimizvar.net- AK Parti Kepez belediye başkan aday adayı Rüştü Peker, düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı. Peker, "31 Mart seçimlerinde inanıyoruz ki aday olmamız durumunda Kepez'de oy oranlarını patlatacağız ve seçimleri kazanacağız" dedi. "Kepez bizimle bir başka güzel olacak" diyen Peker, şunları söyledi:

"Kepez'de Ak Parti'yi yine birinci parti olarak çıkarmak için Cumhur İttifakı ile birlikte çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak amacımız bugüne kadar ki en yüksek oyu alarak Kepez'de ve Büyükşehir'de rekor kırmaktır. Kepez'in 68 mahallesine yapılan hizmetleri bildiğimiz gibi, yapılması gerektiğini düşündüğümüz hizmetler de bulunmakta. Aday olduğumuzda da noter onaylı birbirinden güzel projelerimizi hemşehrilerimiz ile paylaşacağız" 

Kepez'in değişiminde pay sahibi olmak istediğini belirten Peker, " Ömrünü Kepez'de geçirmiş, hem siyasi platformda hem de belediye hizmetleri alanında hem de sivil toplum dernekleri alanında yıllarca uğraş vermiş birisi olarak diyorum ki, bugüne kadar yaptıklarımız ve bugüne kadar size söylemiş olduklarımız yarınlara dair yapacak olduklarımızın ön fragmanıdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.