Kaçar, Kepez Meclis’e aday

SİYASET 29.11.2023 - 21:22, Güncelleme: 29.11.2023 - 21:22
 

Kaçar, Kepez Meclis’e aday

CHP Antalya İl önceki dönem Yönetim Kurul Üyesi Recep Kaçar, Kepez Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- Yıllardır CHP Antalya İl Örgütü’nün çeşitli kademelerinde görev yapan Recep Kaçar, “Kepez Belediyesi’nde muhalefet yapmak için değil, iktidar olmak için aday adayıyım’ sloganıyla ilçe başkanı Gökhan Ölmez’e başvuru formunu teslim etti. Kaçar, sosyal medya paylaşımında adaylığıyla ilgili şunları paylaştı: “Değerli yol arkadaşlarım, Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem. 2024 mahalli idareler seçiminde Kepez Belediyesi Meclis Üyeliği adaylığı için bugün; Kepez İlçe Başkanlığımıza başvuruda bulundum.  Bu süreçte yanımızda olan olamayan, herkese teşekkür etmeyi borç bilirim. 2024 mahalli idareler seçiminde Kepez Belediyesi’ne ‘Altı Ok’lu bayrağımızı dikmek umuduyla… Değerli Cumhuriyet Halk Partili Ailem Yaklaşık 30 yıldır emek verdiğim, partimin gençlik kollarından başlayarak, partimin çeşitli alanlarında örgütümüzün bana verdiği tüm sorumlulukları yerine getirmek için çalıştım. Şimdi ise bir hayalim var. 2024 mahalli idareler seçiminde, Kepez Belediyesi’nde iktidar olabilmek. Bu iktidar yolculuğunda Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olarak yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Tüm Cumhuriyet Halk Partili aileme sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
CHP Antalya İl önceki dönem Yönetim Kurul Üyesi Recep Kaçar, Kepez Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.

haberimizvar.net- Yıllardır CHP Antalya İl Örgütü’nün çeşitli kademelerinde görev yapan Recep Kaçar, “Kepez Belediyesi’nde muhalefet yapmak için değil, iktidar olmak için aday adayıyım’ sloganıyla ilçe başkanı Gökhan Ölmez’e başvuru formunu teslim etti.

Kaçar, sosyal medya paylaşımında adaylığıyla ilgili şunları paylaştı: “Değerli yol arkadaşlarım, Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi ailem. 2024 mahalli idareler seçiminde Kepez Belediyesi Meclis Üyeliği adaylığı için bugün; Kepez İlçe Başkanlığımıza başvuruda bulundum.  Bu süreçte yanımızda olan olamayan, herkese teşekkür etmeyi borç bilirim. 2024 mahalli idareler seçiminde Kepez Belediyesi’ne ‘Altı Ok’lu bayrağımızı dikmek umuduyla…

Değerli Cumhuriyet Halk Partili Ailem
Yaklaşık 30 yıldır emek verdiğim, partimin gençlik kollarından başlayarak, partimin çeşitli alanlarında örgütümüzün bana verdiği tüm sorumlulukları yerine getirmek için çalıştım. Şimdi ise bir hayalim var. 2024 mahalli idareler seçiminde, Kepez Belediyesi’nde iktidar olabilmek. Bu iktidar yolculuğunda Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olarak yeni bir yolculuğa çıkıyorum. Tüm Cumhuriyet Halk Partili aileme sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.