İYİ Parti'de Kaya Büyükşehir'e

SİYASET 05.12.2023 - 10:32, Güncelleme: 05.12.2023 - 11:30
 

İYİ Parti'de Kaya Büyükşehir'e

Yerel seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Bakan Adayı olarak Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı aday göstereceği belirtiliyor.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti'nin Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstereceği bildiriliyor. Siyaset kulislerinde Antalya Büyükşehir'e aday bulmakta zorlanan İYİ Parti'de Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın tek alternatif olarak görüldüğü konuşuluyor. Aykut Kaya, gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki konuşmalarında, gerekse Antalya'daki çalışmalarında ve açıklamalarında yerel sorunlara değinmesi ve sorunlara çözüm önerileri getirmesi ile biliniyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önümüzdeki günlerde Antalya'ya gelerek, Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan etmesi bekleniyor
Yerel seçimlere tek başına girme kararı alan İYİ Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Bakan Adayı olarak Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı aday göstereceği belirtiliyor.

haberimizvar.net- 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kendi adayları ile girme kararı alan İYİ Parti'nin Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstereceği bildiriliyor. Siyaset kulislerinde Antalya Büyükşehir'e aday bulmakta zorlanan İYİ Parti'de Antalya Milletvekili Aykut Kaya'nın tek alternatif olarak görüldüğü konuşuluyor.

Aykut Kaya, gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki konuşmalarında, gerekse Antalya'daki çalışmalarında ve açıklamalarında yerel sorunlara değinmesi ve sorunlara çözüm önerileri getirmesi ile biliniyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önümüzdeki günlerde Antalya'ya gelerek, Antalya Milletvekili Aykut Kaya'yı partisinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan etmesi bekleniyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.