ANTÇEV'in bu ayki konuğu Ercenk oldu

YEREL 13.12.2023 - 12:52, Güncelleme: 13.12.2023 - 12:52
 

ANTÇEV'in bu ayki konuğu Ercenk oldu

Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) tarafından düzenlenen söyleşiye ANTÇEV Kurucu Üyelerinden Giray Ercenk, konuk oldu.

haberimizvar.net- Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) tarafından her ay söyleşiler ve sinema geceleri düzenlemeye devam ediyor. Bu ay ki söyleşi konuğu olan ANTÇEV Kurucu Üyelerinden Giray Ercenk, yaşam söyleşisi gerçekleştirdi. Bu sefer ki söyleşisini ise Giray Ercenk yaşam temasını ele aldı. Söyleşiler hakkında açıklamalarda bulunan ANTÇEV Başkanı Figen Bostancı, “Söyleşilerimiz hem ülkenin gereksinimleri hem de kültürel anlamda bizim de içinde bulunduğumuz özellikle üyelerimizden de bu konulardan çalışan varsa onlardan da seçiyoruz” dedi. “SANATSAL FAALİYETLER SUNUYORUZ” Üyeler arası söyleşiler hakkında bilgi veren ANTÇEV Başkanı Figen Bostancı, “Vakfımız 1995 yılında 228 kurucu üye ile kuruldu. Esas amacımız ekonomik sıkıntı çeken öğrencilerimize destek olmak ve burs vermek adına kuruldu. Bunların yanı sıra kültürel etkinliklerle yaş olarak küçük öğrencilerimize atölye çalışmaları yaparak hem kültürel hem de sanatsal anlamda gelişmelerini sağlıyoruz. Söyleşilerimiz hem ülkenin gereksinimleri hem de kültürel anlamda bizim de içinde bulunduğumuz özellikle üyelerimizden de bu konulardan çalışan varsa onlardan da seçiyoruz. Bu seferki konuşmacımız Giray Ercenk bizim kurucu üyelerimizden. Söyleşilerimizde ülke günceline göre hareket ediyoruz” dedi. (Antalya Gündemi)
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) tarafından düzenlenen söyleşiye ANTÇEV Kurucu Üyelerinden Giray Ercenk, konuk oldu.

haberimizvar.net- Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) tarafından her ay söyleşiler ve sinema geceleri düzenlemeye devam ediyor. Bu ay ki söyleşi konuğu olan ANTÇEV Kurucu Üyelerinden Giray Ercenk, yaşam söyleşisi gerçekleştirdi. Bu sefer ki söyleşisini ise Giray Ercenk yaşam temasını ele aldı. Söyleşiler hakkında açıklamalarda bulunan ANTÇEV Başkanı Figen Bostancı, “Söyleşilerimiz hem ülkenin gereksinimleri hem de kültürel anlamda bizim de içinde bulunduğumuz özellikle üyelerimizden de bu konulardan çalışan varsa onlardan da seçiyoruz” dedi.

“SANATSAL FAALİYETLER SUNUYORUZ”

Üyeler arası söyleşiler hakkında bilgi veren ANTÇEV Başkanı Figen Bostancı, “Vakfımız 1995 yılında 228 kurucu üye ile kuruldu. Esas amacımız ekonomik sıkıntı çeken öğrencilerimize destek olmak ve burs vermek adına kuruldu. Bunların yanı sıra kültürel etkinliklerle yaş olarak küçük öğrencilerimize atölye çalışmaları yaparak hem kültürel hem de sanatsal anlamda gelişmelerini sağlıyoruz. Söyleşilerimiz hem ülkenin gereksinimleri hem de kültürel anlamda bizim de içinde bulunduğumuz özellikle üyelerimizden de bu konulardan çalışan varsa onlardan da seçiyoruz. Bu seferki konuşmacımız Giray Ercenk bizim kurucu üyelerimizden. Söyleşilerimizde ülke günceline göre hareket ediyoruz” dedi.

(Antalya Gündemi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.