Şahin İYİ Parti'nin Alanya Adayı

SİYASET 15.12.2023 - 11:36, Güncelleme: 15.12.2023 - 13:36
 

Şahin İYİ Parti'nin Alanya Adayı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mehmet Şahin, sosyal medya hesabından İYİ Parti'nin Alanya Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net- Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevinden siyasete atılmak için geçen yıl istifa eden, adı CHP adayı olarak da anılan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yakınlığı ile bilinen Mehmet Şahin, sosyal medya hesabından  İYİ Parti'den Alanya Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu. Paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le olan fotoğrafını paylaşan Şahin, "Her şey Alanya için söylemi ile çıktığım bu yolda bugüne kadar inandığım doğrularla, her alanda üretken, zengin, mutlu ve güçlü bir Alanya'yı inşa etmek için çalışmalarıma devam ettim. Bu kutlu dava için bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir felsefesiyle ülkemize hizmet için kurulmuş İYİ Parti çatısı altında hizmet etmeye karar verdim" dedi.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mehmet Şahin, sosyal medya hesabından İYİ Parti'nin Alanya Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

haberimizvar.net- Alanya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevinden siyasete atılmak için geçen yıl istifa eden, adı CHP adayı olarak da anılan ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yakınlığı ile bilinen Mehmet Şahin, sosyal medya hesabından  İYİ Parti'den Alanya Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Paylaşımında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le olan fotoğrafını paylaşan Şahin, "Her şey Alanya için söylemi ile çıktığım bu yolda bugüne kadar inandığım doğrularla, her alanda üretken, zengin, mutlu ve güçlü bir Alanya'yı inşa etmek için çalışmalarıma devam ettim. Bu kutlu dava için bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir felsefesiyle ülkemize hizmet için kurulmuş İYİ Parti çatısı altında hizmet etmeye karar verdim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.